Китай вводить обмеження на трансляцію іноземних серіалів

00:00,
14 Лютого 2012
1008

Китай вводить обмеження на трансляцію іноземних серіалів

00:00,
14 Лютого 2012
1008
Китай вводить обмеження на трансляцію іноземних серіалів
У найбільш рейтинговий час, з 19.30 до 22.00, китайські телеканали не демонструватимуть зарубіжні серіали, згідно розпорядження Державного управління з питань радіо, кінематографу та телебачення (The State Administration of Radio, Film and Television, SARFT).

Крім того, заборонено транслювати більше 50 серій зарубіжних серіалів. Також трансляція зарубіжних tv-шоу не повинна перевищувати 25% ефірного часу каналу кожного дня.

Як відзначає BBC, згідно публікації у газеті China Daily, мета подібних регулювань – «покращити якість імпортованих телевізійних програм».

Каналам забороняється транслювати надто багато іноземних шоу однієї тематики. Чому саме, і скільки це – «надмірно багато» – не пояснюється.

Іноземні серіали мають бути ухвалені до того, як потраплять у ефір. До того ж, у рамках програми протидії «культурному впливу Заходу», вони не повинні мати ознак насильства та вульгарності.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens & Censorship in America
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду