У Бангладеш вчинено напад на редакцію

00:00,
30 Травня 2012
1072

У Бангладеш вчинено напад на редакцію

00:00,
30 Травня 2012
1072
У Бангладеш вчинено напад на редакцію
У місті Мохахал вчинено  напад  на редакцію онлайн-газети Bdnews24.com, повідомив сайт цього видання.

Група бойовиків, озброєна гострими предметами, влаштувала різанину серед журналістів. Принаймні, дев’ятеро репортерів було поранено.

Заступник головного редактора і один з кореспондентів зазнали важких ушкоджень. Їх терміново доправили до лікарні. Як засвідчили медики, загрози їхньому життю немає.

На знак солідарності країною прокотилися демонстрації журналістів. Госпіталізованих відвідав міністр внутрішніх справ Шахара Хатум (Shahara Khatun). Він  запевнив їх, що на всіх винуватців чекає покарання.

При цьому журналісти спромоглися схопити й передати поліції двох нападників. На прес-конференції, що відбулася у поліцейській штаб-квартирі, один з арештованих заявив, що він належить до молодіжної організації Juba League правлячої партії Awami League.

Однак генеральний секретар партії спростував це твердження. У причетності до злочину звинувачують, принаймні, 15 осіб.   

Bdnews24.com – перше у Бангладеш онлайн-видання. Сайт публікує новини англійською та бенгальською мовами.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Bdnews24.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду