Німеччина вимагає від Facebook дозволити псевдоніми

00:00,
20 Грудня 2012
950

Німеччина вимагає від Facebook дозволити псевдоніми

00:00,
20 Грудня 2012
950
Німеччина вимагає від Facebook дозволити псевдоніми
Автори:
Офіс агентства із захисту даних у Шлезвіг-Гольштейні вважає, що FB порушує німецьке законодавство.

Офіс агентства із захисту даних у Шлезвіг-Гольштейні вказує на те, що політика Facebook порушує німецьке законодавство, згідно з яким користувачі мають право не вказувати своє справжнє ім’я в інтернеті, пише BBC.

Агентство оприлюднило заяву, у якій вимагає від Facebook змітити свою політику щодо приватності, дозволивши використання псевдонімів.

Facebook наполягає на тому, що політика соцмережі є аргументованою і відповідає європейським правилам щодо захисту даних.

Представник агентства із захисту даних Тіло Вайхерт заявив, що використання псевдонімів в інтернеті є виправданим кроком, це, на його думку, дозволяє людям користуватися соцмережею, «не лякаючись небажаних наслідків».

Вайхерт також додав, що політика Facebook, згідно з якою користувачі повинні вказувати свої справжні імена, не перешкоджає учасникам соцмережі ображати інших користувачів, або ж викрадати їхні дані.

Як зауважує BBC, офіс у Шлезвіг-Гольштейні став піонером у боротьбі з «політикою реальних імен» Facebook. У соцмережі є два тижні для того, щоб оскаржити заяву агентства у суді.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Socialnewsdaily
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду