Sony Music судитиметься із ВКонтакте через пісні Сергія Лазарєва

00:00,
27 Грудня 2012
1094

Sony Music судитиметься із ВКонтакте через пісні Сергія Лазарєва

00:00,
27 Грудня 2012
1094
Sony Music судитиметься із ВКонтакте через пісні Сергія Лазарєва
Про судові суперечки, які чекають Павла Дурова у наступному році, розповідає газета «Известия».

За даними «Известий», на початку наступного року представництво Sony Music у Росії ініціює судову справу проти соціальної мережі ВКонтакте. Об’єктом позову стануть пісні російського виконавця Сергія Лазарєва, правами на які володіє музичний лейбл. 

Декілька тижнів тому власник ВКонтакте Павло Дуров видалив із соцмережі треки Лазарєва, супроводжуючи це іронічними коментарями: користувачі, які шукали пісні виконавця, могли дізнатися, що треки видалено через «низьку якість виконання» або «відсутність культурної цінності».

Між тим, як відзначають «Известия», деякі пісні Лазарєва із більш ранніх альбомів все ще можна знайти у соцмережі. Співак та Sony Music, відповідно, мають юридичні претензії стосовно нелегального розповсюдження музичних композицій.

«Соцмережа ВКонтакте видалила мої пісні, нехай і з іронічним формулюванням. Будемо домагатися повного видалення контенту – або легалізації розповсюдження, щоб соцмережа звітувала перед правовласниками», – заявив виданню Сергій Лазарєв.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: офіційний сайт Сергія Лазарєва.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду