Суд призначив чергову експертизу «Дом-2» у рамках позову про негативний вплив шоу на дітей

00:00,
11 Червня 2013
1227

Суд призначив чергову експертизу «Дом-2» у рамках позову про негативний вплив шоу на дітей

00:00,
11 Червня 2013
1227
Суд призначив чергову експертизу «Дом-2» у рамках позову про негативний вплив шоу на дітей
Митищинський суд Московської області вважає необхідним провести чергову експертизу шоу «Дом-2» у рамках процесу з вимогою заборонити трансляцію програми у ранковий, денний і вечірній час. Про це повідомляє Російське агентство правової і судової інформації.

Це вже третій процес за позовом групи батьків із Всеросійського батьківського комітету, котрі вважають, що програма каналу ТНТ «руйнівним чином впливає на психічне здоров’я дітей». В рамках процесів у цивільній справі вже проводилося декілька експертиз реаліті-шоу, однак суддя вирішила призначити ще одне дослідження.

До 1 липня сторони, батьківський комітет і ВАТ «ТНТ-Телесеть», повинні визначити, з якими питаннями вони хочуть звернутися до спеціалістів. Хто буде проводити чергову експертизу програми «Дом-2» поки що не повідомляється.

Пресненський суд Москви у квітні 2012 року заборонив трансляцію реаліті-шоу в ранковий, денний і вечірній час, пізніше дане рішення визнав законним Мосміськсуд. Однак Верховний суд РФ скасував це рішення, і направив справу у Митищинський суд Московської області.

Трансляцію «Дом-2» з 4.00 до 23.00 за московським часом вже забороняли у 2009 році, таке рішення ухвалили в Пресненському суді. Мосміськсуд підтримав це рішення, однак Верховний суд Російської Федерації визнав його незаконним і скасував, відправивши справу на новий розгляд.

Реаліті-шоу про стосунки молодих пар «Дом-2» виходить на каналі ТНТ з 2004 року. Ведучі програми – Ксенія Бородіна і Ольга Бузова. До липня 2012 року ведучою програми була Ксенія Собчак, яка після закінчення контракту відмовилася далі співпрацювати з проектом.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: «Первый канал».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду