Microsoft помилково назвала піратськими власні сайти

00:00,
30 Липня 2013
997

Microsoft помилково назвала піратськими власні сайти

00:00,
30 Липня 2013
997
Microsoft помилково назвала піратськими власні сайти
Корпорація Microsoft помилково попросила пошуковик Google видалити з видачі посилання на декілька власних сайтів, назвавши їх піратськими. Про це 28 липня повідомляє TorrentFreak.

У зверненні, яке Google від імені Microsoft направляла компанія LeakID, фігурували декілька сторінок ресурсів Microsoft, зокрема, сайтів microsoftstore.com, support.microsoft.com, office. microsoft.com i microsoft.com.

Представники Google помітили помилку, і повідомили про те, що не будуть видаляти сайти Microsoft з видачі свого пошуковика.

Microsoft не перший раз помиляється в боротьбі з піратським використанням своїх продуктів. В жовтні 2012 року компанія включила до переліку ресурсів, які розповсюджують піратські копії операційної системи Windows 8, сайти британської телерадіомовної корпорації BBC, платформи BuzzFeed, каналу CNN, видання The Huffington Post, техноблогу TechCrunch, газети The Washington Post, енциклопедії Wikipedia і навіть портал уряду США.

Захисники авторського права постійно надсилають Google запити на видалення контенту, котрий вони вважають піратським. Така ініціатива підтримується законом США про захист авторського права в еру цифрових технологій Digital Millennium Copyright Act (DMCA).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: WIRED.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду