Редакторів японського холдингу хентай-видань затримали за публікацію нецензурованих порнозображень

00:00,
30 Липня 2013
1359

Редакторів японського холдингу хентай-видань затримали за публікацію нецензурованих порнозображень

00:00,
30 Липня 2013
1359
Редакторів японського холдингу хентай-видань затримали за публікацію нецензурованих порнозображень
Поліція Токіо затримала трьох редакторів холдингу Core Magazine за те, що вони опублікували в журналах компанії порнозображення навіть без мінімальної цензури. Про це пише видання XBiz.

Претензії поліції стосувалися публікацій в журналах Comic Mega Store і Nyan 2 Club. Хентай-журнал Comic Mega Store публікує комікси, присвячені сексуальним стосункам між чоловіками і жінками, в Nyan 2 Club публікуються надіслані читачами еротичні фотографії, при цьому обидва видання маркуються як журнали для дорослих.

Працівники Core Magazine звинувачуються «недостатньому цензуруванні» порнографічних зображень – найбільш відверті елементи зображення зазвичай публікуються в розмитому вигляді або закриваються чорною полоскою. Журналістам загрожує до двох років ув’язнення.

Серед заарештованих – головний редактор Core Magazine Акіра Ота (Akira Ota), Ота разом із ще одним редактором заперечують свою провину. Третій редактор, ім’я якого не повідомляється, визнав cебе винним.

Загальний наклад Comic Mega Store і Nyan 2 Club складає 60 тис. екземплярів на місяць. Прибуток Core Magazine від продажів цих видань складає 17 млн єн ($170 тис.) на місяць.

Японський холдинг Core Magazine засновано в 1985 році. Core Magazine фокусується на еротичній тематиці, його основна продукція це журнали для дорослих, а також хентай- і яой-журнали.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Wikimedia Commons.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду