В Каїрі зарештовано завідувача бюро турецького інформагентства IHA

00:00,
22 Серпня 2013
983

В Каїрі зарештовано завідувача бюро турецького інформагентства IHA

00:00,
22 Серпня 2013
983
В Каїрі зарештовано завідувача бюро турецького інформагентства IHA
Під час рейду єгипетської поліції на офіс каїрського бюро турецького інформагентства Ihlas News Agency (IHA) було затримано завідувача бюро Тахіра Османа. Про це повідомляють «Репортери без кордонів».

Рейд на офіс IHA єгипетські полісмени провели у середу ввечері. Заарештованого завідувача бюро Тахіра Османа (Tahir Osman) транспортували до столичного управління поліції.

Поки що проти журналіста не висунуто жодних звинувачень. За даними «Репортерів без кордонів», крім арешту Османа, поліція відібрала у співробітників бюро журналістські посвідчення, а також конфіскувала комп’ютерне устаткування каїрського офісу IHA.

«Образливе ставлення» єгипетської влади до турецьких журналістів медіаорганізація пов’язує з дедалі більшим напруженням у відносинах між двома країнами.

Причиною кризи єгипетсько-ізраїльських відносин «Репортери без кордонів» називають заяву прем’єр-міністра Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана (Recep Tayyip Erdoğan) про те, що за поваленням Мухаммеда Мурсі (Mohamed Morsi) стояв Ізраїль.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Ihlas Holding.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду