У Парижі осквернили меморіал жертвам нападу на Charlie Hebdo

У Парижі осквернили меморіал жертвам нападу на Charlie Hebdo

10:21,
23 Лютого 2015
1894

У Парижі осквернили меморіал жертвам нападу на Charlie Hebdo

10:21,
23 Лютого 2015
1894
У Парижі осквернили меморіал жертвам нападу на Charlie Hebdo
У Парижі осквернили меморіал жертвам нападу на Charlie Hebdo
Автори:
Вандали осквернили меморіал 17 загиблим внаслідок січневих атак у Парижі.

Про це повідомляє telegraph.co.uk.

Саморобний меморіал із квітів, записок та фотографій, пошкодили вже вчетверте за два тижні.

Про це розповіла Сабріна Делірі (Sabrina Deliry), керівник ініціативи «17 Never Again», яка облаштувала у центрі Парижа місце віддання шани загиблим.

«Це викликає роздратування та огиду», - сказала Делірі після того, як побачила, що хтось порозкидав та порозривав квіти й записки.

«Не вітер чи дощ зробив це, адже пошкоджені навіть ті предмети, що були накриті»,- додала вона.

Активістка також розповіла, що, раніше подібне вже траплялося. Тоді небайдужі люди все відновлювали мовчки. Нині їхній терпець увірвався.

Інший представник групи «17 Never Again» Ремі Віалере (Rémy Vialeret), який постійно доглядає за меморіалом, запалює свічки, розповів, що попередні атаки завдали менше шкоди.

За словами активіста, група подала скаргу до поліції.

Меморіал у центрі Парижа став місцем, куди жителі та гості столиці приходять пом’янути загиблих внаслідок терактів у січні. Перехожі часто зупиняються і читають залишені на цьому місці записки.

Нагадаємо, 7 січня у Парижі відбувся терористичний напад на редакцію французького сатиричного тижневика Charlie Hebdo, який публікував різкі, часто непристойні карикатури на всі світові релігії. Міжнародні організації та лідери держав різко засудили злочин.

11 січня у столиці Франції відбувся мільйонний Марш єдності в пам'ять про жертв терористів та на захист свободи слова.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
hollywo2dmoviemega.890m.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду