Редакція Charlie Hebdo засудила теракти в Парижі

Редакція Charlie Hebdo засудила теракти в Парижі

12:35,
15 Листопада 2015
1502

Редакція Charlie Hebdo засудила теракти в Парижі

12:35,
15 Листопада 2015
1502
Редакція Charlie Hebdo засудила теракти в Парижі
Редакція Charlie Hebdo засудила теракти в Парижі
Автори:
Співробітники французького сатиричного журналу Charlie Hebdo оприлюднили звернення, в якому засудили теракти в Парижі і заявили про свою підтримку жертвам трагедії.

Про це повідомляє телеканал BFMTV.

«Команда Charlie Hebdo розділяє страх і обурення після нападів, які відбулися у п’ятницю, 13 листопада, в Парижі. Charlie Hebdo поділяє біль жертв і адресує їхнім сім’ям свою цілковиту підтримку», - відзначили в редакції. 

13 листопада у Парижі ввечері відбулася серія терактів зі стрільбою та вибухами. За останньою інформацією, жертвами бойовиків стали 129 людей, поранених - до 352, 99 з них - у критичному стані. 

Найбільше жертв у концертному залі Батаклан (Bataclan), де терористи почали розстрілювати людей під час концерту.

The Washington Post опублікувала детальну карту Парижа, на якій позначені місця, де скоєні теракти. На сайті The New York Times оприлюднені перші кадри з місць атаки терористів.  

Французькі силовики нейтралізували вісьмох нападників. Відповідальність за теракти взяло на себе терористичне угрупування ISIS. 

MediaSapiens також підготував огляд перших шпальт світових ЗМІ. Газети і журнали по всьому світу присвятили перші сторінки терактам у Парижі - розмістили на них фотографії з місць трагедії у Парижі. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Жерар Біар
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду