Міжнародний тренінг на тему «Пролийте світло на права людини»

00:00,
18 Жовтня 2010
786

Міжнародний тренінг на тему «Пролийте світло на права людини»

00:00,
18 Жовтня 2010
786
Міжнародний тренінг на тему «Пролийте світло на права людини»
23-27 жовтня у Донецьку відбудеться міжнародний тренінг «Пролийте світло на права людини», за фінансової підтримки Європейського Молодіжного Фонду Ради Європи.  

Метою цього заходу є покращення знань молоді про загальні права людини, беручи за основу міжнародні нормативно-правові документи головним з яких є Загальна декларація з прав людини.



Основними завданнями заходу є навчити молодих людей з різних країн, як застосовувати набуті знання у житті, як захищати та відстоювати свої права та наголосити, що права людини єдині й однакові для кожного, незалежно від кольору шкіри, віросповідання, мови та статі.

 

Учасники заходу це молодь віком від 20 до 35 років, лідери неурядових громадських організацій з Росії, Молдавії, Польщі та України, які займаються правами людини та готові провести низку тренінгів у своїх громадах на основі матеріалів тренінгу.

 

Програма тренінгу включає різні творчі, цікаві, неординарні завдання, а модулі будуть проходити у форматі рольових ігор, дискусій та дебатів.

 

Впродовж заходу учасники відвідають з навчальним візитом ГО «Альтернативний молодіжний центр» який активно діє в напрямку захисту прав дітей та представляє правозахисну дитячу мережу Донбасу. 

 

Контакти:

Владислава Крижна

ГО «Центр європейської співпраці»

vladakryzhnay@gmail.com

0999317906

http://www.center-ukraine.org.ua/

 

"Медіаграмотність"

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду