Британія не прирівнюватиме ліміт реклами до європейського рівня

00:00,
20 Грудня 2011
416

Британія не прирівнюватиме ліміт реклами до європейського рівня

00:00,
20 Грудня 2011
416
Британія не прирівнюватиме ліміт реклами до європейського рівня
Ofcom, незалежний регуляторний орган у галузі теле- і радіомовлення Великої Британії, вирішив не змінювати дозволений ліміт реклами для британського ТБ.

Згідно з правилами Ofcom реклама на державних комерційних телеканалах Великої Британії ITV, Channel 4 та Channel 5  може тривати не більше семи хвилин на годину та дев’ять хвилин на решті каналів.

Обсяг реклами на годину у країнах ЄС відповідно до Директиви про аудіовізуальні медійні послуги, оновленої у 2007 році, рекламний час не може перевищувати 12 хвилин на годину.

Після консультації Ofcom вирішив не змінювати обмеження, що існували у Британії, вирішивши, що це буде не в інтересах глядачів, адже в такому разі це означатиме збільшення кількості рекламних роликів і зниження якості телеконтенту.

ITV було створено у 1955 році для конкуренції з ВВС. Мовник посідає друге місце за обсягом аудиторії у Великій Британії, канали його групи хоча і належать державі, фінансуються переважно з комерційних джерел, але водночас зобов’язані також випускати телепродукцію суспільного значення.


Джерело Marketingweek

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
pocket-lint
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду