У Нью-Йорку лікарня «Ленокс Гілл»  заснувала власну кінематографічну студію

У Нью-Йорку лікарня «Ленокс Гілл» заснувала власну кінематографічну студію

08:54,
19 Серпня 2024
1170

У Нью-Йорку лікарня «Ленокс Гілл» заснувала власну кінематографічну студію

08:54,
19 Серпня 2024
1170
У Нью-Йорку лікарня «Ленокс Гілл»  заснувала власну кінематографічну студію
У Нью-Йорку лікарня «Ленокс Гілл»  заснувала власну кінематографічну студію
Популярність медичному закладу та його лікарям принесли серіал «Ленокс Гілл» від Netflix, а також документальний фільм про перші дні пандемії COVID-19.

Після успіху кількох кінематографічних проєктів, які створювали в лікарні «Ленокс Гілл» у Нью-Йорку, очільники закладу вирішили заснувати власну студію для створення фільмів. Про це повідомляє The New York Times.

Видання зазначає, що популярність медичному закладу та його лікарям принесли серіал «Ленокс Гілл» від Netflix, а також документальний фільм про перші дні пандемії COVID-19 під назвою «Перша хвиля».

Шоу від Netflix розповідало історії нейрохірургів закладу, які намагалися знайти баланс між боротьбою з пухлинами в операційних та особистим життям. Це зробило деяких із головних персонажів серіалу місцевими знаменитостями.

Очільник системи охорони здоров’я Northwell, до якої входить лікарня «Ленокс Гілл», Майкл Доулінг-молодший стверджує, що медичний заклад досі не отримував жодних коштів за документальні фільми та шоу. Досвід участі в цих проєктах став хорошою рекламою для лікарні, а також підвищив  моральний дух співробітників.

«Тому в лікарні вирішили заснувати виробничу компанію з назвою Northwell Studios, щоб знімати більше телешоу та фільмів. Наразі співробітники готують до запуску п’ять проєктів», — ідеться в повідомленні видання.

Генеральний директор вважає, що досвід реальних лікарів набагато переконливіший для глядачів, ніж спостереження за акторами на екрані телевізорів.

У медичному закладі обіцяють ретельно захищати конфіденційність пацієнтів.

Нагадаємо, стримінгова платформа Netflix почала реалізовувати раніше оголошений намір поступово відмовитися від її найдешевшої підписки без реклами за $11,99 на місяць. Користувачі в окремих країнах мають або платити більше, або дивитися фільми та серіали з рекламою.

Фото: Stephanie Keith / Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду