YouTube Music тестує функцію радіо на основі штучного інтелекту

YouTube Music тестує функцію радіо на основі штучного інтелекту

13:40,
8 Липня 2024
1152

YouTube Music тестує функцію радіо на основі штучного інтелекту

13:40,
8 Липня 2024
1152
YouTube Music тестує функцію радіо на основі штучного інтелекту
YouTube Music тестує функцію радіо на основі штучного інтелекту
Генерувати музичні плейлисти можна буде за допомогою текстового поля для введення запитів у спеціальному чаті.

Сервіс YouTube Music тестує нову функцію радіо на основі штучного інтелекту. Генерувати музичні плейлисти можна буде за допомогою текстового поля для введення запитів у спеціальному чаті. Про це пише 9TO5Google. 

YouTube Music може також пропонувати готові підказки, як-от запальні поппісні, епічні треки, оптимістичні композиції, а також запит «Здивуй мене!». 

Наразі функція тестується обмеженою кількістю людей. Команда ютубу просять не вводити жодної конфіденційної інформації. 

Невідомо, коли ШІ-радіо з'явиться на загал, а також чи треба буде для його використання підписка YouTube Premium.

Нагадаємо, у травні YouTube Music додав нову функцію голосового пошуку, що полегшує пошук  потрібної пісні. Користувачі Android за допомогою наспівування, свисту або слів із пісні можуть знайти потрібну їм композицію.

Раніше ми повідомляли про те, що відеоплатформа з огляду на швидке поширення дипфейків, згенерованих за допомогою штучного інтелекту, оновила свою політику конфіденційності. Сервіс приймає скарги користувачів у разі виявлення дипфейків, створених відносно них.

Зобов'язання позначати відео, згенеровані за допомогою ШІ, для авторів каналів на платформі почало діяти з 18 березня 2024 року.

Ілюстрація: Alvaro Reyes / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПЕНСІОНЕРИ
14:55 / 08.07.2024
сYчий ти Клоун зеленський трикратно крадеш наші мізерні пенсії незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і даєш щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивці по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів маєш гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленський ПОДОХ РАЗОМ З хряком порошенком НА НАРАХ У ПАРАШІ за злочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!! ПІДОР нелігетимний трикратно крадущий наші пенсії президент-диктатор зе-клоун пішов НАХУЙ!!!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду