Відкриття Олімпійських ігор 2024 транслюватимуть через сотні смартфонів Samsung

Відкриття Олімпійських ігор 2024 транслюватимуть через сотні смартфонів Samsung

09:45,
19 Червня 2024
1216

Відкриття Олімпійських ігор 2024 транслюватимуть через сотні смартфонів Samsung

09:45,
19 Червня 2024
1216
Відкриття Олімпійських ігор 2024 транслюватимуть через сотні смартфонів Samsung
Відкриття Олімпійських ігор 2024 транслюватимуть через сотні смартфонів Samsung
Технологія Samsung Galaxy дасть змогу вболівальникам з усього світу ще ближче подивитися на спортсменів Олімпіади в Парижі.

Компанія Samsung Electronics, яка є глобальним партнером Олімпійських та Паралімпійських ігор, у партнерстві з Міжнародним олімпійським комітетом та Олімпійськими мовними службами використає свої пристрої для трансляції паризької Олімпіади, йдеться на сайті компанії. 

Інновації Samsung Galaxy не лише допоможуть паризькій олімпіаді стати найбільш відкритою олімпіадою в історії, але й продовжить традицію Samsung у підтримці Олімпійських та Паралімпійських ігор.

«Церемонія відкриття Олімпійських ігор вперше в історії відбудеться за межами стадіону. 10 500 спортсменів пропливуть річкою Сена на човнах, що призначені для кожної національної делегації. Подія стане найбільш відкритою та доступною церемонією відкриття в історії. Перш ніж відбудеться фінал церемонії на площі Трокадеро, спортсмени пропливуть шестикілометровим маршрутом через центр Парижа повз деякі офіційні об’єкти Олімпійських ігор», — ідеться в повідомленні.

Щоб дозволити вболівальникам побачити якнайближче реакцію спортсменів під час цієї унікальної подорожі, Samsung встановить понад 200 смартфонів Galaxy S24 Ultra в носовій частині та по бортах кожного з 85 суден на церемонії відкриття.

Високоякісний стримінг в HDR, який буде транслюватися за допомогою смартфонів Galaxy S24 Ultra, передаватиметься через ексклюзивну мережу 5G від Orange — офіційного оператора мобільного зв’язку Олімпіади в Парижі. Orange встановить 12 базових станцій 5G вздовж річки Сена, щоб створити першу в історії автономну мережу 5G у Франції. Така співпраця дасть вболівальникам змогу вмить переглядати знакові моменти Олімпіади.

Samsung також застосує цю технологію на змаганнях з вітрильного спорту в Марселі, встановивши Galaxy S24 Ultra на кожному змагальному човні, щоб дати змогу вболівальникам пережити гострі емоції від перегонів разом з улюбленими олімпійцями та по-справжньому поринути в події.

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри 2024 року проходитимуть з 26 липня по 11 серпня, а літні Параолімпійські ігри 2024 — з 28 серпня по 8 вересня в Парижі.

Фото: Samsung

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гога
17:45 / 19.06.2024
На кордоні Ураїни вже черги з італійських біженцві від 5G. Вони в шапочках з фольги, чекають на притулок в Україні.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду