Telegram оновився. Які функції з’явилися

Telegram оновився. Які функції з’явилися

14:55,
2 Вересня 2021
2987

Telegram оновився. Які функції з’явилися

14:55,
2 Вересня 2021
2987
Telegram оновився. Які функції з’явилися
Telegram оновився. Які функції з’явилися
Автори:
Оновлення вже доступні на iOS і Android.

Месенджер Telegram запустив низку нових функцій: відеотрансляції на необмежену аудиторію в групах і каналах, редагування повідомлень під час пересилання, перехід між непрочитаними публікаціями в каналах, лічильник непрочитаних коментарів, стікери та анімовані емодзі.

Оновлення вже доступні на iOS і Android.

Відеотрансляції без обмежень

Транслювати відео з камери або зображення з екрану на необмежену аудиторію можна як в групах, так і в каналах. Щоб почати трансляцію, виберіть «Відеочат» в профілі групи або «Трансляція» в профілі каналу, де є адміністратором. Глядачі також можуть підняти руку і, з дозволу адміністратора, взяти участь в трансляції.

Натисніть на картинку, щою подивитися відео

Редагування пересланих повідомлень

Перед пересиланням повідомлення з’явилася можливість переглянути його й змінити налаштування. Для цього треба натиснути на позначку «Переслати повідомлення» над полем введення. Користувачі можуть вибрати, чи показувати ім'я початкового відправника, а також зберегти або прибрати підписи до фотографій і медіафайлів, а також — прибрати зайве повідомлення з пересилання або змінити одержувача, якщо випадково натиснули не на той чат.

Натисніть на картинку, щою подивитися відео

Перехід між каналами

Відтепер можна подивитися нові повідомлення з каналів не повертаючись у список чатів. Щоб перейти до наступного каналу, коли дочитали останнє повідомлення в іншому каналі, треба потягнути екран вгору.

Натисніть на картинку, щою подивитися відео

Стікери

У панелі стікерів тепер нові набори показуватимуть над розділом з нещодавно відправленими стікерами. Щоб зберегти набір на майбутнє, треба натиснути «Додати». Набори в каталозі можна шукати і за ключовими словами.

Також з'являються нові анімовані емодзі.

Статус «Вибирає стікер»

Якщо співрозмовник шукатиме стікер, щоб відповісти, у менеджері писатиме статус — «Вибирає стікер» в заголовку чату, де зазвичай відображається «Друкує ..» або «Записує голосове повідомлення».

Лічильник непрочитаних коментарів

При відкритті коментарів до публікації в каналі, відразу відображатиметься лічильник з числом непрочитаних коментарів.

Нагадаємо, Telegram запустив функцію групових відеодзвінків у червні 2021-го. У серпні того ж року месенджер дозволив додавати до групових відеодзвінків до 1000 користувачів

Фото: Telegram 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду