В Україні створили платформу, де можна отримати безкоштовну допомогу

В Україні створили платформу, де можна отримати безкоштовну допомогу

11:00,
25 Березня 2023
1794

В Україні створили платформу, де можна отримати безкоштовну допомогу

11:00,
25 Березня 2023
1794
В Україні створили платформу, де можна отримати безкоштовну допомогу
В Україні створили платформу, де можна отримати безкоштовну допомогу
На сайті пропонують одяг і взуття, побутові речі, продукти, техніку, а також послуги.

Команда волонтерів створила простір Sharity.place для безплатних оголошень, де українці можуть запропонувати або попросити про допомогу. Про це написало видання Bazilik.

«Ми команда небайдужих, які вирішили допомогти людям допомагати. Деяким із нас довелося емігрувати чи стати біженцями. Ми знаємо, як це — відмовитися від звичного способу життя і залишитися без засобів для купiвлi нових речей, одягу, предметів домашнього затишку та іншого. Ми були і на місці тих, у кого завалялося вдома щось зайве, чим шкода поділитися. Тому вирішили зробити сервіс, який об'єднує людей по обидва боки та робить процес допомоги легшим», — йдеться в описі проєкту.

На сайті пропонують одяг і взуття, побутові речі, продукти, техніку, а також послуги. Зокрема, на платформі наразі є оголошення від людей, які пропонують викладати англійську або ж посидіти з дітьми.

Користувачі також можуть створити оголошення із власним запитом, якщо вони не знайшли на Sharity.place те, що шукають.  

Наразі оголошення можна публікувати лише з України та Грузії, однак згодом команда планує додати Польщу, Німеччину та інші країни, де проживають українці.

Ініціатори проєкту також зазначили, що вони шукають волонтерів служби підтримки, розробників та маркетологів. Аби долучитись до ініціативи або запропонувати ідею щодо її покращення, можна написати команді на пошту: info@sharity.place або ж через сайт.

Нагадаємо, нещодавно запрацювала «Платформа допомоги врятованим» — спеціалізований сайт, де зібрана інформація про всі ключові сервіси допомоги постраждалим від різних форм насильства під час війни. 

На платформі зібрана інформація про Центри допомоги врятованим, які уже створені у пяти українських містах, спеціалізовані гарячі лінії, служби та організації, які безкоштовно забезпечують психологічну підтримку та надають правову допомогу постраждалим.

Фото: сайт ініціативи

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду