Netflix запустив локалізовану версію для України

Netflix запустив локалізовану версію для України

10:20,
1 Жовтня 2021
3798

Netflix запустив локалізовану версію для України

10:20,
1 Жовтня 2021
3798
Netflix запустив локалізовану версію для України
Netflix запустив локалізовану версію для України
Автори:
В українському дубляжі доступні «Академія "Амбрелла"», «Бріджертони», «Сексуальна освіта», «Корона», «Мітчелли проти машин», «Ферзевий гамбіт» тощо.

Стрімінговий сервіс Netflix 1 жовтня запустив локалізовану версію для України з інтерфейсом українською мовою.

Фільми та серіали сервісу будуть доступні не лише з українськими субтитрами, а й з дубляжем українською. Українська стала однією з понад 30 мов на Netflix.

«Netflix прихильно ставиться до України, тож надає українським глядачам найкращі з можливих послуг. Вже сьогодні абоненти можуть насолоджуватись ексклюзивним контентом в форматі Ultra HD 4K та HDR і переглядати  фільми й серіали в режимі Dolby Digital Plus 5.1 з об'ємним звучанням. Передові алгоритми рекомендацій з прив'язкою до п'яти профілів у межах однієї підписки допомагають кожному знаходити розважальний контент для себе», — йдеться в повідомленні.

Серед серіалів та фільмів Netflix, які доступні в українському дубляжі: «Академія "Амбрелла"», «Бріджертони», «Сексуальна освіта», «Корона», «Мітчелли проти машин», «Ферзевий гамбіт» тощо.

У Netflix з’явилися офіційні сторінки в Facebook, Instagram і YouTube українською. Крім того, користувачам доступний український сервісний центр, україномовний сервіс підтримки в форматі чату і голосового зв’язку через додаток з 15:00 до 23:00 за київським часом щодня.

Нагадаємо, 25 вересня відеоплатформа Netflix презентувала понад 70 своїх проєктів – розповіла про прем’єри нових фільмів та серіалів, про запуск нових стрічок, а також показала їх тизери та трейлери. Презентація називалася «Тудум», що натякає на звук заставки стрімінгової платформи. Головні анонси та трейлери тут

Фото: Netflix, MSL Group Ukraine

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду