YouTube запускає серію рекламних оголошень про вакцинацію від коронавірусу

YouTube запускає серію рекламних оголошень про вакцинацію від коронавірусу

11:37,
27 Квітня 2021
1371

YouTube запускає серію рекламних оголошень про вакцинацію від коронавірусу

11:37,
27 Квітня 2021
1371
YouTube запускає серію рекламних оголошень про вакцинацію від коронавірусу
YouTube запускає серію рекламних оголошень про вакцинацію від коронавірусу
Автори:
У 16 та 31-секундних відео користувачів платформи закликають «повернутися до того, що ти любиш», отримавши вакцину.

Відеоплатформа YouTube запускає серію рекламних оголошень про державні послуги щодо вакцин проти COVID-19. Проєкт платформа реалізує у рамках партнерства з Проєктом довіри до вакцин Лондонської школи гігієни та тропічної медицини. Спершу рекламні ролики про вакцинацію поширюватимуться на користувачів зі США, а за кілька тижнів — й на користувачів з інших країн, пише The Verge.

Наразі YouTube розмістила дюжину 16-секундних відео та два 31-секундні кліпи (один з них відзнятий англійською, один іспанською). Відеоролики закликають людей «повернутися до того, що ти любиш», отримавши вакцину. Причинами того, що людині варто отримати щеплення проти коронавірусу, називають дні народження, американські гірки, весілля і «все». Як повідомили в компанії YouTube, ролики виходитимуть не лише на платформі, а й на телебаченні, радіо, у платних соціальних публікаціях.

Як пояснюють у компанії, такі ролики потрібні для того, аби підвищити популярність вакцинації та збільшити кількість вакцинованих. «Усі дорослі американці мають право на вакцину проти COVID-19, а половина дорослого населення отримала принаймні одну дозу. Але рівень вакцинації помітно сповільнився за останні тижні», — пише The Verge.

YouTube також хоче «забезпечити доступ людей до достовірної інформації про вакцину, зокрема про те, як її розробляли та тестували, що вони можуть очікувати, коли отримують вакцину, і як кожна людина відіграє важливу роль у здоров’ї громадськості».  

Нагадаємо, компанії Facebook, Twitter і Snap долучаються до піар-компанії вакцинації проти коронавірусу, яку розгорнув Білий дім. Раніше в США планували розпочати вакцинацію всього дорослого населення 1 травня, однак згодом перенесли дату на 19 квітня. У зв’язку з цим Білий дім планує популяризувати вакцинацію серед американців та спонукати щепитися тих, хто вагається. Таким чином Facebook та Twitter слатимуть своїм користувачам сповіщення про те, що вони мають право на вакцину проти коронавірусу, а в Snapchat з’являтимуться відео про вакцинацію від головного медичного радника президента Ентоні Фаучі.

Також соціальна мережа Twitter надаватиме своїм користувачам в усьому світі достовірну інформацію про вакцинацію від коронавірусу у їхній країні. Так зване інформаційне вікно з’явиться на початку стрічки новин користувачів Twitter. 

Фото: unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду