«Телебачення Торонто» оголосило номінантів першої української YouTube-премії Паляниця Awards 2020

«Телебачення Торонто» оголосило номінантів першої української YouTube-премії Паляниця Awards 2020

11:25,
14 Грудня 2020
8782

«Телебачення Торонто» оголосило номінантів першої української YouTube-премії Паляниця Awards 2020

11:25,
14 Грудня 2020
8782
«Телебачення Торонто» оголосило номінантів першої української YouTube-премії Паляниця Awards 2020
«Телебачення Торонто» оголосило номінантів першої української YouTube-премії Паляниця Awards 2020
Автори:
Переможців у всіх номінаціях оголосять 20 грудня в передачі «#@)₴?$0 з Майклом Щуром».

«Телебачення Торонто» оголосило склад журі, а також шорт-листи номінантів на першу внутрішньоукраїнську YouTube-премію Паляниця Awards 2020. Про це Майкл Щур повідомив в ефірі своєї передачі «#@)₴?$0 з Майклом Щуром» 13 грудня 2020 року.

До складу журі увійшли: засновник і ведучий каналу «Клятий раціоналіст» Артем Албул, Тайлер Андерсон (Geek Journal), Яніна Соколова, канали «Чоткий паца», Ukraїner, брати Капранови, кухар Євген Клопотенко, канали «Цікава наука», «Твоя підпільна гуманітарка», «Історія без міфів», «Загін кіноманів», Kolegi Studio, YouTube-активіст Сергій Стерненко, спортивний журналіст та засновник каналу «Бомбардир» Роман Бебех, активісти з каналу «Зупини Лося», стрімер Падон, засновник каналу «Дядько Максим», канали «Наші без Раші», Naz Kamaz. Також свою думку висловлять стрімерка з каналу Dobra divka та колишній головний архітектор Львова Юліан Чаплинський, канали «Українська рибалка» та «Я і мої кози» від пані Люби. 

В ефірі випуску назвали шорт-листи у номінаціях премії Паляниця Awards 2020. Номінантами у категорії «YouTube-андон року» стали: Олексій Арестович, Олександр Дубінський, Дмитро Гордон, Анатолій Шарій, Алеся Медведєва.

Номінантами у категорії «Українське YouTube-розчарування року» стали: Аліна Паш, Jerry Heil, Володимир Зеленський, Потап, YouTube-канал Srakadupa.

До шорт-листа номінації «Відкриття року в українському YouTube» увійшли: канал імені Т.Г. Шевченка братів Капранових, «Загін кіноманів», «Рагулівна», «Твоя підпільна гуманітарка», «Історія без міфів», «Я і мої кози». 

Номінантами в категорії «YouTube-срач року» стали: срач Сергія Стерненка з Потапом, срач Володимира Зеленського та Петра Порошенка, суперечка між Geek Journal з шоу «Маскарад» на 1+1, срач між письменниками Валерієм Ананьєвим та Андрієм Кокотюхою.

За нагороду в номінації «Людина року в українському YouTube» будуть боротися: Сергій Стерненко, Сергій Притула, Валерій Ананьєв, Артем Албул, Alyona Alyona.

До шорт-листа номінації «Український YouTube» канал року потрапили: канал імені Тараса Шевченка, Kolegi Studio, «Наші без Раші», Geek Journal, YouTube-канал «Трендець» Дмитра Поворознюка, канал «Чоткий паца», Ukraїner.

За премію в номінації «Найкраще відео українського YouTube ever» будуть боротись: кліп гурту KAZKA «Плакала», відео від Ukraїner «Україна з неба», а також ролик про хлопчика, що хоче шоколадку, відео з Рівного «Мерзость. Це реально мерзость», а також відео боротьби Віктора Януковича з вінком у 2010 році.

Як повідомили співведучі «#@)₴?$0 з Майклом Щуром» Майкл Щур та Ярослава Кравченко, переможців у всіх номінаціях оголосять 20 грудня, в останньому випуску передачі у 2020 році.

Нагадаємо, 6 грудня ведучий програми «#@)₴?$0 з Майклом Щуром», яку виробляє ГО «Телебачення Торонто», журналіст Роман Вінтонів (псевдо Майкл Щур) заявив про заснування першої внутрішньоукраїнської YouTube-премії Паляниця Awards 2020.

Фото: YouTube

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вікторія
12:00 / 15.12.2020
А де номінація Розумний ютуб?
Helga
13:19 / 14.12.2020
"Премія" рівня містячкової деградації, й додати нічого.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду