На Київщині намагались викрасти доньку відомої блогерки. Вимагали $200 тисяч

На Київщині намагались викрасти доньку відомої блогерки. Вимагали $200 тисяч

10:54,
22 Жовтня 2020
1349

На Київщині намагались викрасти доньку відомої блогерки. Вимагали $200 тисяч

10:54,
22 Жовтня 2020
1349
На Київщині намагались викрасти доньку відомої блогерки. Вимагали $200 тисяч
На Київщині намагались викрасти доньку відомої блогерки. Вимагали $200 тисяч
Автори:
Потенційними викрадачами виявились сусіди блогерки Альони Лоран. Їм загрожує від 8 до 15 років за гратами.

На Київщині попередила викрадення доньки блогерки і ведучої Альони Лоран. Злодії вимагали за повернення дитини $200 тисяч викупу. Про це повідомляють пресслужба Офісу генпрокурора та Нацполіції.

За даними слідства, 21 жовтня на території Києво-Святошинського району учасники організованої групи викрали шестирічну дочку блогерки, щоб потім отримати викуп. Вони ретельно готувалися до злочину — розподілили між собою ролі та орендували будинок, у якому планували утримувати дитину.

Поліцейські отримали інформацію про підготовку злочину, повідомили про це батькам та інсценували викрадення.

Зловмисників затримали у селі Білогородка під час передачі $150 тис. Наразі їм готують повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці не вказують прізвище блогерки, але ЗМІ повідомляють, що йдеться про Альону Лоран. Це підтвердила і сама блогерка у своєму Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Спасибо за Ваше беспокойство ! Да, Габи хотели похитить. Сумма выкупа составила 200000$ Не получилось, потому что нас заведомо предупредили правоохранительные органы. Мы были готовы. Покушение планировалось с 4 августа. Была слежка. Габи ничего не знает и ни морально ни физически не пострадала. Злоумышленники уже закрыты. Срок приговора от 8 до 15 лет тюремного заключения. Если бы не правоохранители и не инсценировка похищения - все могло быть печально. Под чутким руководством проводилась спецоперация. Мы безумно благодарны всем ребятам за то что наша дочь в безопасности и все это время пока я вела переговоры с похитителем , была в гостинице смотря мультики, ничего не подозревая . Хочу сделать акцент что в свете угроз в адрес моей семьи группой людей это только начало. Похитителями Габи оказался сосед через стену, с которым никогда не было конфликтов. Но ... который прослушивал разговоры наши на заднем дворике относительно бизнеса. Он, его жена и подельник арестованы без права внощения залога. Благодарю все высшие силы и ребят в виде помощи за то, что наша дочь жива, здорова и невредима . А претенденты на «чужое» наказаны. ???? спасибо всем за поддержку . Пусть послужит примером тому кто лезет в семью ведьмы. Роя мне яму в ней окажетесь сами.

Допис, поширений Алена Лоран (@alyona__loran)

«Габі хотіли викрасти. Сума викупу склала $200000. Не вийшло, тому що нас попередили правоохоронні органи. Ми були готові. Замах планувалося з 4 серпня. Була стеження. Габі нічого не знає і ні морально ні фізично не постраждала. Зловмисники вже затримані», - написала Альона Лоран.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ України запустило додаток, у якому можна оплатити штраф за порушення ПДР і побачити на онлайн-карті, де саме розміщені камери.

Фото: Нацполіція

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду