На Львівщині створили інтернет-платформу та чат-боти про COVID-19  для мешканців області

На Львівщині створили інтернет-платформу та чат-боти про COVID-19 для мешканців області

19:01,
16 Липня 2020
2400

На Львівщині створили інтернет-платформу та чат-боти про COVID-19 для мешканців області

19:01,
16 Липня 2020
2400
На Львівщині створили інтернет-платформу та чат-боти про COVID-19  для мешканців області
На Львівщині створили інтернет-платформу та чат-боти про COVID-19  для мешканців області
Автори:
Там можна знайти інформацію про симптоми, групи ризику, заходи захисту, карту поширення хвороби та список медичних установ

Львівська обласна рада спільно з українською ІТ-компанією SoftServe розробила інтернет-платформу та чат-боти для мешканців області, повідомляє пресслужба органу.

На інтернет-платформі Stop COVID-19 можна знайти інформацію про симптоми, групи ризику, заходи захисту, карту поширення хвороби, а також куди дзвонити, та в які медичні установи свого населеного пункту їхати.

Відповіді на ці ж питання можна отримати в чат-ботах у Telegram та Viber.

«Мета нашої ініціативи дуже проста, – каже голова Львівської облради Олександр Ганущин. – Свідомі мешканці Львівщини знають, що при підозрі на коронавірус чи при погіршенні здоров’я не потрібно одразу викликати «швидку». За протоколом людина першочергово має звернутися до свого сімейного лікаря, отримати консультацію і свій план дій. Тож тому, хто забув його контакти чи адресу, сайт та чат-бот нагадає про це».

За словами розробників сайту, це абсолютно благодійна ініціатива, за яку вони не отримують грошей. У майбутніх планах – створити канал надання інформації також у WhatsApp.

Як йдеться у повідомленні, через існування фейків про COVID-19 на нових інформаційних ресурсах також перелічують офіційні джерела інформації, та публікуватимуть актуальні новини про боротьбу з коронавірусом на Львівщині.

Нагадаємо, що у травні онлайн-платформа, присвячена коронавірусу, з'явилась також на сайті «Української правди».

Фото: Getty Images

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетяна Павлівна
19:33 / 16.07.2020
Щось воно в SoftServe якесь дебілкувате, як і сама Україна... от американська карта радує душу...
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду