ВВС: витрати годину на ближнього свого і навчи його користуватися інтернетом

00:00,
27 Жовтня 2011
501

ВВС: витрати годину на ближнього свого і навчи його користуватися інтернетом

00:00,
27 Жовтня 2011
501
ВВС: витрати годину на ближнього свого і навчи його користуватися інтернетом
ВВС розпочинає новий етап кампанії з поширення медіаграмотності у Великій Британії. Від неділі, 30 жовтня, коли стрілки годинників переведуть на годину назад, ВВС закликає населення країни витратити додаткову годину, щоб навчити ще необізнаних британців основам користування інтернетом.

За даними ВВС, близько 30 млн британців вже регулярно користуються інтернетом. Саме вони мають виявити активність в рамках кампанії Give an Hour («Віддай годину»), аби познайомити з інтернетом інші 8,7 млн, що дoсі перебували офлайн.

Для просування кампанії ВВС підготувала відео з відомими медіа-персонами. Ведучі радіо та телебачення розповідають, що корисного вони самі отримують від онлайн-можливостей. Досвідченим користувачам пропонується показати ці сюжети своїм офлайн-друзям, родичам, сусідам, щоб вони зрозуміли, як легко інтернет може знайти те, що цікаво і необхідно для повсякдення.

Сайт ініціативи також пропонує також посібник з порадами, як навчити основам користування інтернетом, та базу організацій, де можна запропонувати себе як тренера-волонтера.

Кампанія Give an Hour є частиною масштабної ініціативи, розпочатої за підтримки уряду Британії 2010 року – Race Online 2012, що ставила за мету просвітити 10 млн британців, досі не ознайомлених з можливостями інтернету.

Джерело ВВС

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ВВС
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду