Кременчуцьке Громадське ТБ та hromadske.tv підписали угоду про співпрацю

00:00,
21 Травня 2014
595

Кременчуцьке Громадське ТБ та hromadske.tv підписали угоду про співпрацю

00:00,
21 Травня 2014
595
Кременчуцьке Громадське ТБ та hromadske.tv підписали угоду про співпрацю
Кременчуцьке Громадське телебачення підписало угоду про співпрацю з київською ГО «Громадське телебачення» (hromadske.tv). Офіційне підписання документу відбулося 20 травня у студії КГТБ.

У прямому ефірі з кременчуцької сторони угоду підписали голова ГО «Кременчуцьке Громадське телебачення» Ірина Кожарська, з боку ГО «Громадське телебачення» – голова організації Роман Скрипін.

Пан Скрипін зазначив, що відтепер КГТБ отимало права на використання редакційної політики, стратегії, пакету графічного оформлення, логотипу і маніфесту hromadske.tv. Таким чином, КГТБ тепер є частиною всеукраїнської мережі проекту, до якої, окрім Кременчука, увійшли ще два регіональні представники – Громадське телебачення Донеччини (ГТД) та «Громадське телебачення: Черкаси».

«Окрім угоди про співпрацю у мапі із документами є маніфест Громадського, документи, що містять рамкові стандарти. Ми маємо працювати за одними стандартами, це не означає, що це наша вказівка згори, це є ті речі, які ми використовуємо у своїй роботі, це – редакційна політика. Вона базована на редакційних настановах ВВС», – наголосив Роман Скрипін. 

За церемонією підписання угоди спостерігав виконавчий директор ГО «Європейський вибіру» Кирило Животовський. 25 травня «Європейський вибіру» разом з КГТБ розпочне телепроект про євопейську інтеграцію України «Я Європа».

«Цей договір – свідчення початку нового етапу у розвитку кременчуцького телебачення. Також, це успіх молодої команди, яка кожного дня доводить – телебачення можна робити на коліні», – зазначив Кирил Животовський.

Нагадаємо, Кременчуцьке Громадське телебачення було запущено в березні.

Джерело: Суспільне мовлення

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/kremgtv
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду