Ірландська RTÉ ініціює зйомки фільму, творцями якого стануть діти

00:00,
3 Вересня 2012
387

Ірландська RTÉ ініціює зйомки фільму, творцями якого стануть діти

00:00,
3 Вересня 2012
387
Ірландська RTÉ ініціює зйомки фільму, творцями якого стануть діти
RTÉ запрошує дітей Ірландії взяти участь у зйомках експериментального документального фільму про один день з їхнього життя.

Нещодавно було анонсовано, що суспільний мовник Ірландії планує залучити до співпраці значну кількість дитячої аудиторії. Так, він має на меті створити унікальний документальний фільм, героями якого могли б стати молоді глядачі.

Проект «Один день із нашого життя» (Our Life in One Day) стартує 25 вересня 2012 року. В цей день усі бажаючі, віком до 18-ти років повинні зафільмувати свій день на будь-який з пристроїв (відеокамера, смартфон тощо) та згодом надіслати створений ролик на адресу редакції суспільного мовлення.

Інформація про проект та вимоги до роликів на сайті RTÉ 

У «сюжеті» діти мають змогу розповідати все, що їх турбує та ділитися тим, що їм подобається. Це може бути ролик про їхнє хобі, стосунки в родині, школу, друзів та навіть роздуми з приводу ситуації в країні – все, що завгодно. Знімати це відео можна в будь-який час, з самого ранку до пізньої ночі. Встановлений організаторами тривалість ролика становить 2 хвилини.

Отримавши такі міні-сюжети, RTÉ змонтує кращі з них в одну кінострічку, що фактично демонструватиме один день з життя Ірландії очима дітей, та продемонструє її в ефірі.

Редакція суспільного мовника вважає, що таким чином вдасться не тільки створити цікавий для аудиторії продукт, а й презентувати альтернативну точку зору на життя в країні. Адже інколи діти можуть закцентувати на тих проблемах, які дорослі вже звикли не помічати.      

Джерело: RTÉ 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
rte
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду