1 липня розпочинається Міжнародна конференція «Від державного мовлення до суспільних медіа»

00:00,
25 Червня 2014
578

1 липня розпочинається Міжнародна конференція «Від державного мовлення до суспільних медіа»

00:00,
25 Червня 2014
578
1 липня розпочинається Міжнародна конференція «Від державного мовлення до суспільних медіа»
Національна телекомпанія України (НТКУ), Європейська мовна спілка та Рада Європи в рамках програми «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» за фінансування Уряду Канади проводять міжнародну конференцію «Від державного мовлення до суспільних медіа», присвячену актуальним питанням переходу від державного до суспільного мовлення в Україні.

Конференція відбудеться 1-2 липня в Києві (готель Radisson Blu, вул. Ярославів Вал, 22, конференц-зал). Початок реєстрації о 9:30, початок заходу - о 10:00.

Мета конференції - винести на широке та відкрите обговорення найактуальніші питання, що стоять на порядку денному створення суспільного мовлення в Україні, а також випрацювати рекомендації та варіанти вирішення проблемних питань, що постають під час впровадження цієї реформи.

Під час конференції обговорюватимуться питання:

- пріоритети реалізації закону про суспільне мовлення в Україні;

- європейські стандарти та досвід країн-сусідів з впровадження найважливіших елементів
реформи;

- зусилля українських зацікавлених організацій у створенні системи справжнього суспільного мовлення в Україні та підвищення ефективності процесу реформ.

Для участі у широкій дискусії запрошені: члени Уряду України на чолі з Прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком, парламентарі, представники Адміністрації Президента України, представники Європейського Союзу та Ради Європи, широке представництво Європейської мовної спілки на чолі з генеральним директором Інгрід Делтенре, відомі міжнародні медіаексперти такі, як Ів Саломон, Анніка Найберг Франкенхойзер, Борис Бергант, Горан Радман, чисельні представники медіа-спільноти, регіональних мовників та громадянського суспільства.

Контактна особа: Тетяна Сірук, начальник управління закордонного співробітництва НТКУ, e-mail: tsiruk@ntu.ua, моб. тел.: +38 (067) 698 69 64.

Акредитація ЗМІ триватиме до 18:00 30 червня. З питань акредитації слід звертатися за телефоном +38 (050) 311 07 60, Ольга.

Детальну програму заходу можна побачити на сторінці конференції у Facebook. Також там можна слідкувати за новинами з конференції.

Джерело: Суспільне мовлення

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ВідеоТеКа
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду