НЕК рекомендує показувати анонс «Моя правда. Микита Джигурда» лише після 23:00

00:00,
5 Листопада 2010
526

НЕК рекомендує показувати анонс «Моя правда. Микита Джигурда» лише після 23:00

00:00,
5 Листопада 2010
526
НЕК рекомендує показувати анонс «Моя правда. Микита Джигурда» лише після 23:00
Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі визнала анонс програми «Моя правда» за участю Микити Джигурди, який вийшов у межах проекту «Моя правда. Михайло Боярський» таким, що не відповідає вимогам статті 6 та статті 62 закону «Про телебачення та радіомовлення», і дозволила його трансляцію з 23:00 до 6:00 та на каналах з обмеженим доступом.

Таке рішення ухвалене на засіданні комісії 3 листопада.

 

На думку членів комісії, в анонсі міститься мовний супровід із застосуванням слів та висловів, які можуть зашкодити фізичному, інтелектуальному і духовному розвитку неповнолітніх та юнацтва.

 

Проаналізований комісією випуск програма «Моя правда» вийшов на СТБ 29 липня 2010 року о 19:17-20:20.
 

 

«У цілому в сюжеті "Моя правда. Михайло Боярський" немає порушень, але в анонсі проекту за участю Микити Джигурди є слова та вислови, які можуть зашкодити духовному та інтелектуальному розвитку неповнолітніх, - зазначив голова комісії Василь Костицький, - Ніхто не пропонував закривати цю програму, але оскільки такі речі, на думку експертів, не для дитячих очей і не для дитячого вуха, то вважаємо, що її можна транслювати з 23-ї години».

 

Джерело: "Телекритика"

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду