Назване найпопулярніше незалежне відео року на YouTube

00:00,
15 Грудня 2010
529

Назване найпопулярніше незалежне відео року на YouTube

00:00,
15 Грудня 2010
529
Назване найпопулярніше незалежне відео року на YouTube
Найбільш  рейтинговим незалежним відео року на YouTube став ролик Bed Intruder Song («Пісня незваного гостя у ліжку»), зроблений за допомогою аудіоплагіна Auto-Tune учасниками американського ансамблю The Gregory Brothers.

 

Як повідомляється в офіційному блозі YouTube, на даний момент відео  налічує  понад 47 млн переглядів.

 

Воно зроблене на основі сюжету кримінальної хроніки, у якому афроамериканець з міста Хантсвілл, штат Алабама, Антуан Додсон розповідає про ґвалтівника, який напав на його сестру.

 

«Пісня незваного гостя у ліжку» стала зразком жанру Auto-Tune-the-News, який допускає мелодійне перекладання сюжетів з теленовин, що не мають відношення до музики. Крім рекорду на YouTube трек Bed Intruder Song став хітом на iTunes і потрапив до сотні популярних синглів Billboard.

 

Ролики, зроблені за допомогою Auto-Tune, здобули в 2010 році популярність саме завдяки The Gregory Brothers, які викладають свої твори на YouTube під ніком Schmoyoho.

 

Серед треків, випущених за підтримки великих звукозаписних лейблів, лідирує відео поп-вундеркінда Джастіна Бібера Baby ft. Ludacris. Його подивилися понад 400 млн разів. Також до десятки увійшли кліпи Шакіри, Емінема, Ріанни й Леді Гаги.

 

 

Медіаграмотність за матеріалами Корреспондент

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду