69% європарламентарів користуються соцмережами

00:00,
3 Лютого 2011
327

69% європарламентарів користуються соцмережами

00:00,
3 Лютого 2011
327
69% європарламентарів користуються соцмережами
Зате дедалі частіше відмовляються від блогів.

69% депутатів Європарламенту використовують соціальні мережі для комунікації з виборцями, а 34% пишуть у твітер, повідомляє media2.pl.

 

Такими є результати опитування, проведеного піар-агенцією Fleishman-Hillardсеред євродепутатів. Рік тому показник використання соцмереж був більш ніж удвічі нижчий – 33%. Зросла й активність споживання твітера – від 24% до 34%. Натомість, від ведення блогів європейські депутати відмовляються – торік блогерами називали себе 40%, а тепер лише 29%.

 

«Ведення блогу вимагає багато терпіння, постійності й вільного часу, якого в депутатів не надто багато, - каже консультант варшавського бюро Fleishman-HillardАнджей Єнджейчак. – Торік ведення блогів було популярним у контексті виборів, які нещодавно відбулися – пости писалися виборчими штабами. Тепер цей запал трохи охолов, хоча може зрости в рази перед виборами 2014 року».

 

Утім, депутати не відмовляються від традиційних методів комунікації. 95% вважають найбільш ефективними безпосередні зустрічі з виборцями, 88% покладаються на регіональні медіа, 78% - на свою офіційну веб-сторінку, 61% висловились на підтримку соціальних мереж. 31% євродепутатів вірять у величезний потенціал твітера.

 

99% депутатів Європарламенту щотижня, а 93% - щодня шукають щось в інтернеті. Агентство також поцікавилось, що європарламентарі шукають у мережі. 80% цікавляться коментарями експертів, 95% зазирають на сторінки періодичних видань, 82% відвідують спеціалізовані ресурси на європейську тематику, 78% звертаються до «Вікіпедії».  

 

«Медіаграмотність»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду