CNN отримав нагороду за висвітлення подій в Україні

CNN отримав нагороду за висвітлення подій в Україні

00:00,
12 Червня 2014
1493

CNN отримав нагороду за висвітлення подій в Україні

00:00,
12 Червня 2014
1493
CNN отримав нагороду за висвітлення подій в Україні
CNN отримав нагороду за висвітлення подій в Україні
Американський телеканал CNN отримав престижну нагороду Golden Nymph за найкращу 24-годинну програму на Телевізійному фестивалі у Монте Карло. Канал відзначили за висвітлення заворушень в Україні, повідомляє його офіційний сайт.

СNN отримав нагороду за висвітлення стрілянини на Майдані незалежності у Києві під час антиурядових демонстрацій на початку цього року.

Журі відзначило кадри команди CNN за 20 лютого, після того, як вночі було досягнуто перемир’я. Силовики відійшли, а протестувальники зайняли площу.

У той час, як кореспондент Філ Бек (Phil Black) показав, що протистояння між правоохоронними органами та найбільш радикальними протестувальниками відновлюється, пролунали постріли та було видно, як майданівці падають на землю. Нік Патон Валш (Nick Paton Walsh) вів пряму трансляцію з телефона, двоє інших кореспондентів розповідали про розгортання подій, а ведуча Розмарі Чорч (Rosemary Church) тимчасом нагадувала контекст подій.

За словами виконавчого директора CNN Тоні Меддокса (Tony Maddox), висвітлювати заворушення в Україні було складно. Тому їхня телекомпанія вважає дуже почесним отримання за це премії Golden Nymph. «Щиро дякую журі за таку честь і видатній команді CNN за цей репортаж», - сказав Меддокс.

Телевізійний фестиваль у Монте Карло нагороджує найкращі досягнення у сфері телебачення по всьому світу в різних номінаціях: телесеріали, мінісеріали, телевізійні фільми та новини.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
cnnpressroom.blogs.cnn.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду