Режисер «Керрі» пише сценарій фільму жахів на основі скандалу про Вайнштейна

Режисер «Керрі» пише сценарій фільму жахів на основі скандалу про Вайнштейна

12:47,
4 Червня 2018
1982

Режисер «Керрі» пише сценарій фільму жахів на основі скандалу про Вайнштейна

12:47,
4 Червня 2018
1982
Режисер «Керрі» пише сценарій фільму жахів на основі скандалу про Вайнштейна
Режисер «Керрі» пише сценарій фільму жахів на основі скандалу про Вайнштейна
Автори:
Голлівудський режисер, сценарист та продюсер Брайан де Пальма (Brian De Palma) пише сценарій фільму жахів, заснованому на звинуваченнях щодо сексуальних злочинів продюсера Гарві Вайншейна (Harvey Weinstein).

Пан Пальма, який режисував фільми «Керрі» та «Обличчя зі шрамом», розповів, що сюжет майбутнього фільму буде дуже близьким до реальних подій, повідомляє ВВС.

Торік десятки жінок, з-поміж яких відомі актриси, звинуватили 66-річного продюсера, керівника Weinstein Company в сексуальних домаганнях і зґвалтуванні. Пан Вайнштайн заперечував свою провину. Хвиля обурення довкола скандалу спричинила рух #MeToo, який привертає увагу до  подібних злочинів. Минулого тижня Гарві Вайнштейн здався поліції, а суд у Нью-Йорку згодом висунув йому звинувачення у зґвалтуванні однієї жінки та примусовому оральному сексі з іншою. Кінопродюсер може отримати покарання до 25 років позбавлення волі.

«Я знаю багато людей, які мають стосунок до цього скандалу, – сказав 77-річний де Пальма. – Я чув ці історії роками».

Де Пальма зазначив, що сценарій, який він вже обговорював з французьким продюсером, має на меті подолати зловживання в кіноіндустрії. Кінодіяч також повідомив, що хоча його персонаж матиме інше ім'я, це буде «фільм жахів із секс-гвалтівником і історія відбудеться у кіноіндустрії».

Брайан де Пальма вважає, що рух #MeToo може кардинально змінити теми фільмів та процес їх виробництва.

«Буде цікаво, коли жінки почнуть контролювати, з естетичної точки зору, як все має відбуватися. Було б цікаво подивитися, чи їхній погляд настільки сильно відрізняється від нашого, тому що більшість фільмів  – це чоловіче бачення»,  – зауважив голлівудський кінодіяч.

Нагадаємо, журналісти американських видань The New York Times та New Yorker, які першими написали про звинувачення щодо Гарві Вайнштейна, цього року отримали Пулітцерівську премію за свої розслідувнаня.

Відомо, що мотивами скандалу довкола Гарві Вайнштейна компанія Бреда Пітта Plan B вироблятиме ще один  фільм, а також планується серіал: його зніме американський режисер, сценарист та продюсер Райан Мерфі («Американська історія жахів», «Частини тіла», «Хор») для Netflix.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
wikimedia.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду