На «Чілдрен кінофесті» перемогла угорська комедія

На «Чілдрен кінофесті» перемогла угорська комедія

10:50,
7 Червня 2016
1556

На «Чілдрен кінофесті» перемогла угорська комедія

10:50,
7 Червня 2016
1556
На «Чілдрен кінофесті» перемогла угорська комедія
На «Чілдрен кінофесті» перемогла угорська комедія
Автори:
У конкурсі третього фестивалю «Чілдрен кінофест» перемогла угорська комедія «Лапа».

Про це повідомляє організатор фестивалю компанія «Артхаус трафік». 

Фільм «Лапа» режисера Роберта-Аріана Пежо набрав 4,7 бала з 5. Він розповідає історію тренера і собаки-рятувальника, які допомагають людям вибратися з неприємних ситуацій. Картина заснована на реальних подіях.

Фільм-переможець був визначений шляхом прямого голосування глядачів – на вході до кінотеатру кожен відвідувач отримував бюлетень, за допомогою якого оцінював побачений фільм. На закритті «Чілдрен Кінофесту» був показаний фаворит минулого року, музична комедія про джаз «Фелікс» із ПАР.

На церемонії закриття організатори заявили про початок підготовки до конкурсу короткометражних фільмів, знятих дітьми. Конкурс стане частиною фестивалю 2017 року.

У цьому році «Чілдрен кінофест» відвідало понад 30 тисяч глядачів, географія фестивалю охопила 18 міст України. 

Нагадуємо, що минулого року в Україні проходив фестиваль короткометражного кіно для дітей та підлітків «Єдність і толерантність». Фестивальні покази відвідали понад 12 тисяч глядачів. У рамках кінофоруму відбувалися безкоштовні покази короткометражних фільмів для юної аудиторії, а також дискусії з модераторами.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
womo.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду