Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах

Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах

10:23,
28 Січня 2016
1909

Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах

10:23,
28 Січня 2016
1909
Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах
Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах
Телеканал Ukraine Today (входить до групи «1+1 медіа») планує поступово переформатувати своє розповсюдження на IPTV-мережі. Про це під час прес-конференції каналу, яка відбулася 27 січня,повідомила його генеральний продюсер Тетяна Пушнова.

Наразі обсяг дистрибуції телеканалу Ukraine Todayза підсумками 2015 року перевищив 17 млн домогосподарств у Європі та США при середній ціні 1 цент за абонента. UkraineToday присутній у мережах ТБ-операторів (у кабельних, IPTV-мережах та на супутнику) низки країн Європи (зокрема, у Великобританії, Німеччині, Італії, Іспанії тощо) та США (у Вашингтоні), що у 2015 році коштувало йому $356 тис. Переформатування на розповсюдження в IPTV-операторів дозволить зекономити кошти та завдяки цьому розширити покриття за рахунок абонентів США, Канади, Ізраїлю.

Крім цього, контент каналу доступний в інтернеті. Веб-аудиторія Ukraine Today у 2015 році – це 2,5 млн відвідувачів сайту телеканалу, 8,5 млн переглядів новин, понад 120 тис. підписників у соцмережах та 10 млн переглядів відео на YouTube.

Сьогодні UkraineToday мовить на супутнику Hotbird, що, за словами пані Пушнової, обходиться йому «щонайменше в 300 тис. євро на рік». Бюджет телеканалу у 2016 році зменшився вдвічі в доларовому еквіваленті порівняно з 2015 роком і є «значно меншим за 110 млн грн.», передбачених у Держбюджеті-2016 на державний канал іномовлення UATV. Економія досягається за рахунок належності UkraineToday до великого телехолдингу, який бере на себе частину адміністративних та виробничих витрат. У редакції Ukraine Today працюють 16 осіб.

Минулого року телеканал створив громадську організацію та наразі активно фандрейзить кошти на запуск нових телепрограм. Зокрема, в 2016 році за підтримки Єврокомісії почне виходити програма Business Insight. Її автор – викладач бізнес-дисциплін у Києво-Могилянській академії та бізнес-школі НаУКМА Михайло Винницький. Програма створюватиметься у співробітництві з департаментом журналістських розслідувань каналу «1+1» і, зокрема, його креативним продюсером Олександром Дубинським.

Також наразі канал шукає фінансової підтримки на запуск програми про реформи в Україні Reform Watch. Програма налічуватиме 16 епізодів, вартість кожного - $40 тис.

Нагадаємо, Ukraine Today - мультиплатформний телеканал для міжнародної аудиторії, презентований у серпні 2014 року, який веде цілодобове інформаційне мовлення англійською мовою.

У жовтні 2015 року Ukraine Today запустив ток-шоу ViewPoint, присвячене поточним подіям в Україні та Східній Європі.

З січня 2016 року посаду шеф-редактора Ukraine Today обіймає Юлія Соцька.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду