Серіал «Слуга народу» йде у праймі естонського телеканалу

Серіал «Слуга народу» йде у праймі естонського телеканалу

14:22,
26 Січня 2016
3497

Серіал «Слуга народу» йде у праймі естонського телеканалу

14:22,
26 Січня 2016
3497
Серіал «Слуга народу» йде у праймі естонського телеканалу
Серіал «Слуга народу» йде у праймі естонського телеканалу
Автори:
Серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95», який українському глядачу показав телеканал «1+1», придбали в Естонії – з січня його показує телеканал ETV+.

Про це повідомила прес-служба «Кварталу 95».

Контракт про продаж «Слуги народу» був підписаний восени минулого року після переговорів сторін, що пройшли на міжнародному телеринку MIPCOM в Каннах.

На ETV + український серіал виходить у рамках так званого вертикального програмування, популярного на західному ТБ – раз на тиждень, по понеділках, в прайм-таймовому слоті (о 20.30), після основного випуску новин. «Слуга народу» виходить в ефір мовою оригіналу з можливістю підключити субтитри естонською мовою.

«Ми дуже задоволені результатами і реакцією нашої аудиторії на цей продукт. Серіал дуже якісний, динамічний, наповнений добрим гумором. І ми, і наші глядачі дуже чекаємо другий сезон. «Слуга народу» активно обговорювалося в соцмережах, написали про серіал і в естонських ЗМІ », - зазначає директор із закупівель телеканалу ETV + Ілля Прокоп'єв.

У прес-службі «Кварталу 95» повідомили, що ведуть переговори про продаж серіалу «Слуга народу» як готового продукту, так і формату в деякі інші країни. Його також планують презентувати на міжнародному телевізійному ринку MIPTV у квітні, де студія «Квартал 95» буде представлена ​​власним стендом.

«Вихід на європейський ринок і активний розвиток міжнародної дистрибуції власних форматів і готових продуктів на сьогоднішній день один із пріоритетних напрямків розвитку студії "Квартал 95". У планах цього року – відкриття представництва компанії в Європі та США», - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, Media Sapiens публікував рецензію на серіал «Слуга народу» «Слуга народу»: казка про народного президента» кінокритика Андрія Кокотюхи.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Фото: прес-служба "Кварталу 95"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду