Film.ua Group і студія «Квартал 95» запускають канал «Квартал ТБ»

Film.ua Group і студія «Квартал 95» запускають канал «Квартал ТБ»

14:02,
18 Грудня 2015
4694

Film.ua Group і студія «Квартал 95» запускають канал «Квартал ТБ»

14:02,
18 Грудня 2015
4694
Film.ua Group і студія «Квартал 95» запускають канал «Квартал ТБ»
Film.ua Group і студія «Квартал 95» запускають канал «Квартал ТБ»
Автори:
Два українських виробника аудіовізуального контенту, компанія Film.ua Group і студія «Квартал 95», об'єдналися для спільного розвитку платних супутникових каналів, заснованих на власному продукті, й запускають супутниковий канал «Квартал ТБ».

Про це повідомляє сайт Film.ua Group.

17 грудня ТОВ «Справжні канали» отримала ліцензію Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на запуск супутникового каналу «Квартал ТБ». Як повідомляє Film.ua Group, програмування каналу буде засноване на контенті виробництва студії «Квартал 95». Програми «Вечірній Київ», «Вечірній Квартал», «Країна У», «Чисто News», «Розсміши коміка» і багато інших стануть доступні глядачам у цілодобовому мовленні без перерв на рекламу.

Серед переваг платних супутникових каналів від ТОВ «Справжні канали» компанія Film.ua Group і студія «Квартал 95» називають національне виробництво; сучасний дизайн, виконаний студією Signal Red; формат мовлення Full HD; ТБ, онлайн і оффлайн промо-підтримка каналів; розрахунок у національній валюті України.

«На ринку платного телебачення панує диктат глядача. Коли людина голосує грошима, він приймає найбільш усвідомлені рішення, і йому складно нав'язати неякісний, нецікавий, непотрібний контент. Зате, коли ти впевнений в якості продукту - перед тобою відкриваються величезні перспективи. І це саме наша історія: і ми, і студія "Квартал 95" знаємо і любимо те, що ми робимо. А впевненості нам надають мільйони глядачів у всьому світі, які протягом багатьох років дивляться наші продукти в ефірному ТБ і в інтернеті. Упевнений, що наші "Справжні канали" чекає успіх і відмінне майбутнє не тільки в Україні, але і у всьому світі», - коментує сказав директор зі стратегічного розвитку і співвласник Film.ua Group Сергій Созановський.

«Для студії "Квартал 95" виникнення супутникового телеканалу "Квартал ТБ" - ще один крок назустріч глядачам. Ми активно працюємо, знімаємо нове кіно і серіали, робимо телевізійні шоу та анімацію, щоб продовжувати радувати і дивувати нашу аудиторію. Тому шукаємо з нею контакт на всіх можливих ресурсах і платформах: в ефірному мовленні ми співпрацюємо з телеканалом "1+1"; в інтернеті представлені на всіх відеохостингах, і вже два роки розвиваємо свій YouTube-канал. Ми зустрічаємося з нашими глядачами на концертах. А тепер програми студії "Квартал 95" будуть ще і в кабельних мережах. Ми віримо в потенціал цього проекту, впевнені в тому, що апробований світовою досвід "платного ТБ" з часом стане звичним для українських глядачів, які зможуть дивитися цікавий і якісний контент без реклами», - сказав Володимир Зеленський, художній керівник студії «Квартал 95».

Нагадаємо, що мовлення першого платного супутникового каналу FilmUADrama компанії «Справжні канали» стартувало 1 жовтня 2015 року в пакеті провайдера «Воля». Провайдер  повідомляє, що телеканал FilmUADrama ексклюзивно з'явився в її платних пакетах пакетах «Преміальний HD», «Воля Power Time», «Воля Turbo HD», «Оптимальний HD», «Воля EXTRA HD», «Воля CINE+VIP» у всіх містах присутності.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: film.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду