В Україні готується запуск мобільного ТБ Vodafone TV

В Україні готується запуск мобільного ТБ Vodafone TV

17:53,
30 Грудня 2015
2176

В Україні готується запуск мобільного ТБ Vodafone TV

17:53,
30 Грудня 2015
2176
В Україні готується запуск мобільного ТБ Vodafone TV
В Україні готується запуск мобільного ТБ Vodafone TV
Автори:
Телекомунікаційна компанія «МТС Україна» найближчими днями запустить послугу мобільного телебачення Vodafone TV.

Про це пишуть «Ліга. Бізнес» і «РБК Україна».

Керівник відділу зв'язків з громадськістю «МТС Україна» Вікторія Рубан розповіла, що оператор буде використовувати при наданні нової послуги контент онлайн-кінотеатру Oll.tv, що входить до складу медіахолдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова.

Директор з розвитку бізнесу «Медіа Група Україна» Олексій Куракін додав, що МТС і Oll.tv працюватимуть за принципом розподілу доходів від проданих підключень до послуги. Такий підхід онлайн-кінотеатр використовує з операторами фіксованого зв'язку «Укртелеком» і Vega (теж належать Рінату Ахметову).

Послуга Vodafone TV буде доступна в зонах покриття мережі 3G без оплати за трафік. Абоненти платитимуть абонплату за обраний пакет.

Поки що користувачам послуги будуть доступними два пакети підключення:

1. «Ефір», передплатникам якого доступний онлайн-перегляд 39 телеканалів із телепрограмою, можливістю телепаузи, перегляду і сортування передач за темами за минулий тиждень, а також перегляд трейлерів до кінофільмів. Користувачам пакету доступна функція «Батьківський контроль», що дозволяє визначати дозволений до перегляду контент.

2. «Кіно», клієнти якого отримують доступ до каталогу з понад 5 тис. фільмів, мультфільмів, серіалів і шоу в HD-якості. Для перегляду фільму можна обрати одну із запропонованих звукових доріжок або субтитри.

Обидва пакети коштуватимуть 21 грн на місяць. Користувачі кожного з обраних пакетів можуть також прослуховувати ефірні й онлайн-радіостанції.

Послуга теле - і кіносервісів працює через додаток Vodafone TV, який можна безкоштовно завантажити в мобільних магазинах Google Play і App Store.

Нагадаємо, що з жовтня 2015 року «МТС Україна» почала просувати в Україні бренд Vodafone. Наразі компанія працює на ринку з двома брендами – МТС і Vodafone.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
varnavopoulos.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду