Forbes назвав найбільш збиткові фільми літа 2015

Forbes назвав найбільш збиткові фільми літа 2015

17:39,
8 Вересня 2015
4482

Forbes назвав найбільш збиткові фільми літа 2015

17:39,
8 Вересня 2015
4482
Forbes назвав найбільш збиткові фільми літа 2015
Forbes назвав найбільш збиткові фільми літа 2015
Автори:
Журнал Forbes склав список найбільш збиткових фільмів цього літа. До списку увійшли фільми «Земля майбутнього», «Агенти А. Н.К.Л.», «Фантастична четвірка» та інші.

Згідно з рейтингом видання, найзбитковішим фільмом літа 2015 стала картина «Земля майбутнього», яка повинна була стати одним з найбільш захоплюючих фантастичних фільмів року. 

Замість цього з бюджетом в 190 мільйонів доларів фільм зібрав всього 92 мільйони в «домашньому» (американському) прокаті і 206 у світовому. У головних ролях у фільмі знялися Джордж Клуні і Х'ю Лорі. 

До списку також увійшов фільм «Фантастична четвірка», що розповідає історію про юних дослідників, які набувають фантастичних здібностей під час космічного польоту в зону магнітної аномалії. Фільм зібрав 54 мільйони доларів в американському прокаті і 150 мільйонів – у світовому при бюджеті в 120 мільйонів доларів. 

Одним з фільмів списку значиться також комедія «Пікселі» з Адамом Сендлером у головній ролі. Фільм заробив 186 мільйонів у світовому прокаті та 73 - в американському з витратами на його створення в розмірі 88 мільйонів доларів. Збитковим визнаний також і фільм «Агенти А.Н.К.Л.» Гая Річі. Фільм, що розповідає про співпрацю агентів ЦРУ і КДБ за часів Холодної війни, зібрав 40 мільйонів доларів в американському прокаті і 73 – у світовому при бюджеті в 75 мільйонів доларів.

Нагадуємо, що іранський кінорежисер Мохсен Махмальбаф присвятив здобутий на Венеційському кінофестивалі приз імені Робера Брессона українському режисерові Олегу Сенцову, якого у Росії звинуватили у підготовці терактів та засудили до 20 років ув’язнення.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
forbes.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду