Суспільне телебачення США покаже серію концертів класичної музики

00:00,
26 Березня 2013
1011

Суспільне телебачення США покаже серію концертів класичної музики

00:00,
26 Березня 2013
1011
Суспільне телебачення США покаже серію концертів класичної музики
American Public Television, найбільший синдикат суспільного мовлення в США, уклав угоду із зірковим симфонічним оркестром країни на трансляцію концертів класичної музики.

Відтепер на каналах, що входять в мережу American Public Television транслюватимуть найкращі музичні твори світу. Зірковий оркестр США The All-Star Orchestra що складається з найкращих гравців з найбільших оркестрів в США, на чолі з музичним керівником Джерардом Шварцем (Gerard Schwarz), підписав угоду із мовником.

Зараз American Public Television забезпечує мовлення 354 суспільних телевізійних станцій на всій території США, тому насолодитися музичним ефіром зможе чимала кількість глядачів.

Запланована серія програм включатиме виступи оркестру, який гратиме класичні та сучасні музичні твори, а також міститиме інтерв'ю та коментарі Джерарда Шварца та музкантів The All-Star Orchestra.

Творці проекту розповіли, що мають на меті випустити 13 програм серії восени 2013 року. Однак розклади для кожного із каналів обіцяють підготувати найближчим часам.  

Джерело: The All-Star Orchestra

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
The All-Star Orchestra
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду