Інстаграм тестує вертикальну стрічку

Інстаграм тестує вертикальну стрічку

17:35,
19 Серпня 2024
1334

Інстаграм тестує вертикальну стрічку

17:35,
19 Серпня 2024
1334
Інстаграм тестує вертикальну стрічку
Інстаграм тестує вертикальну стрічку
Вертикальну сітку профілю тестує обмежене коло користувачів.

В інстаграмі тестують зміну сітки розбивки сторінки профілю: квадрати планують замінити на вертикальні прямокутники. Про це повідомило The Verge.

«Переважна більшість того, що сьогодні завантажується в інстаграм, є вертикальним, — зазначив керівник Instagram Адам Моссері, обговорюючи тестування в соцмережі. — Це або формат 4:3 для фото, або 9:16 для відео, і їхня обрізка до квадрата досить жорстка».

За його словами, «квадрати залишилися з тих часів, коли в інстаграм можна було завантажувати лише квадратні фотографії», тобто ще з 2015 року.

Адам Моссері додав, що майбутні зміни можуть викликали роздратування в людей, які витратили багато часу та зусиль на оформлення свого профілю. Проте, як сказав він, у соцмережі прагнуть зробити покращення, які сприятимуть представленню контенту.

«Це обмежений тест, і ми будемо слухати відгуки спільноти, перш ніж впроваджувати щось далі», — повідомила прессекретарка Instagram Крістін Пай.

Нагадаємо, у соцмережі «Інстаграм» подвоїли кількість фото та відео, які можна додавати до публікацій: максимальний обсяг «каруселі» збільшили до 20 медіафайлів. 

Фото: Інстаграм / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду