Соцмережа Threads тестує кілька нових функцій

Соцмережа Threads тестує кілька нових функцій

11:10,
16 Серпня 2024
495

Соцмережа Threads тестує кілька нових функцій

11:10,
16 Серпня 2024
495
Соцмережа Threads тестує кілька нових функцій
Соцмережа Threads тестує кілька нових функцій
У Threads додали можливість планувати кілька майбутніх публікацій та сторінку аналітики.

У соціальній мережі Threads тестують кілька нових функцій. Про це повідомило The Verge, посилаючись на інформацію від компанії Meta.

У переліку нових потенційних функцій — і ті, що будуть зручними пересічним користувачам, і ті, що будуть корисними професійний обліковим записам, які представляють різноманітні бренди.

Зокрема, тестують можливість зберігати кілька чернеток публікацій. Наразі у Threads можна створити лише одну чернетку — її потрібно опублікувати або замінити. Після оновлення користувачі зможуть зберігати до ста чернеток.

Користувачі також отримають додаткові способи налаштування їхньої домашньої сторінки Threads: можна буде змінювати порядок закріплених «стовпців». Стовпці запровадили в попередньому оновленні для вебверсії програми, що дало користувачам змогу одночасно стежити за кількома стрічками. Тепер користувачі зможуть переміщувати стовпці за пріоритетністю.

Також у соцмережі з’явиться сторінка Insights з відображенням аналітичних даних про динаміку переглядів та підписок. Користуючись інструментами сторінки, можна буде аналізувати ефективність контенту облікового запису: відстежувати взаємодію підписників, бачити їхні основні демографічні показники тощо.

Аналітична сторінка Insights у соцмережі Threads

Meta повідомила, що нові функції спершу будуть доступні у вебверсії соцмережі, а згодом з’являться і в мобільній.

Threads стартувала 5 липня 2023 року і нещодавно перетнула позначку у 200 млн активних користувачів на місяць.

Фото: соцмережа Threads / Meta

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду