У тіктоку з'явилися групові чати

У тіктоку з'явилися групові чати

11:00,
13 Серпня 2024
726

У тіктоку з'явилися групові чати

11:00,
13 Серпня 2024
726
У тіктоку з'явилися групові чати
У тіктоку з'явилися групові чати
Групові чати до 32 людей доступні лише для користувачів віком від 15 років.

Компанія TikTok додає групові чати на свою платформу. Користувачі можуть створювати чати до 32 людей, щоб спілкуватися та ділитися контентом. Про це пише TechCrunch.

Як й індивідуальні повідомлення, групові чати доступні лише для користувачів віком від 15 років. TikTok також додав заходи безпеки для захисту підлітків віком від 16 до 17 років.

Нового учасника може додати до групового чату лише спільний підписник. Якщо підліток отримує запрошення приєднатися до групового чату, він не зможе цього зробити, якщо в групі немає хоча б одного спільного друга. Крім того, коли підліток створює груповий чат, тікток вимагатиме від нього перегляду та затвердження нових учасників.

Створити груповий чат можна, натиснувши кнопку «Чат» у верхній частині папки «Вхідні» та «Інші параметри», а потім додавши друзів та натиснувши «Почати груповий чат». 

TikTok також оголосив, що розгортає власні стікери в приватних повідомленнях.

Як зауважує TechCrunch, останнє доповнення вказує на те, що TikTok зацікавлений у тому, щоб зробити свою платформу більш соціальною, а не лише розважальною.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про те, що TikTok співпрацює зі студіями, як-от Warner Bros., щоб запустити функцію, яка дозволить користувачам знаходити фільми і телевізійні шоу для перегляду через соцмережу. 

Зараз TikTok також запроваджує нову функцію, яка дає змогу знайти пісню за допомогою співу, наспівування або програвання мелодії. 

Фото: Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду