Instagram почала впроваджувати у веб-версію приватні повідомлення

Instagram почала впроваджувати у веб-версію приватні повідомлення

10:27,
15 Січня 2020
2845

Instagram почала впроваджувати у веб-версію приватні повідомлення

10:27,
15 Січня 2020
2845
Instagram почала впроваджувати у веб-версію приватні повідомлення
Instagram почала впроваджувати у веб-версію приватні повідомлення
Відтепер «написати в дірект» користувачі соцмережі зможуть і через комп'ютер. Функція поки що працює у тестовому режимі.

У веб-версії соцмережі Instagram вперше з'явилася функція відправки особистих повідомлень. Поки ще вони доступні обмеженому числу користувачів платформи. Про це повідомило The Verge з посиланням на представників Instagram.

Починаючи з 14 січня, особисті повідомлення у веб-версії стали доступні лише «невеликому відсотку» користувачів, заявили представники компанії. У сервісі пояснили журналістам, що поки функція доступна в тестовому режимі, а деталі потенційно більш широкого запуску повідомлять пізніше.

У веб-версії приватні повідомлення працюватимуть за аналогією з мобільною версією сервісу. Можна буде створити групову бесіду, почати переписку зі сторінки профілю, лайкнути повідомлення, клікнувши на нього двічі. Можна також завантажити фото з комп'ютера. Повідомлення будуть приходити на робочий стіл, якщо дозволити їх в браузері.

При цьому у Instagram не дали журналістам чіткої відповіді на питання, чому приватні повідомлення в веб-версії отримали більший пріоритет, ніж, наприклад, iPad-версія додатка. У компанії заявили, що функція допоможе користувачам «залишатися на зв'язку з людьми, про яких вони турбуються».

Instagram запустив веб-версію у 2012 році, а приватні повідомлення — у 2013-му. До цього спілкуватися з користувачами можна було тільки в коментарях до фотографій.

Впровадження особистих повідомлень в веб-версію відповідає планам Цукерберга, про які він розповів The New York Times навесні 2019 року. Тоді глава Facebook називав приватну переписку, групи і «історії» трьома напрямками онлайн-комунікацій, які компанія ставить в пріоритет.

Нагадаємо, MediaSapiens раніше писав, що Instagram дозволила публікувати кілька фото в одній «історії».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду