Камала Гарріс завела обліковий запис у тіктоку

Камала Гарріс завела обліковий запис у тіктоку

11:45,
26 Липня 2024
1074

Камала Гарріс завела обліковий запис у тіктоку

11:45,
26 Липня 2024
1074
Камала Гарріс завела обліковий запис у тіктоку
Камала Гарріс завела обліковий запис у тіктоку
Напередодні віцепрезидентка США офіційно оголосила про початок її передвиборчої кампанії на виборах президента США.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс, яка напередодні офіційно оголосила про початок передвиборчої кампанії на виборах президента США, завела обліковий запис у соцмережі «ТікТок». Про це повідомило The Verge.

«Я чула, що недавно я була на сторінці рекомендацій “Для тебе”, тому подумала, що сама прийду сюди», — сказала Камала Гарріс у своєму першому короткому відео на тіктоці.

@kamalaharris

Thought it was about time to join!

♬ original sound - Kamala Harris

Про свій намір балотуватися вона повідомила напередодні в дописі у соцмережі Х.

«Я — Камала Гарріс, і я балотуюся на пост президента Сполучених Штатів», — зазначено в її дописі, опублікованому 25 липня.

В агітаційному ролику, доданому до публікації, Гарріс закликала обирати «свободу» на противагу тому, щоб обирати «країну хаосу, страху, ненависті», до якої, відповідно до відеоряду, призведе обрання президентом її опонента Дональда Трампа.

У ролику також звучить популярна у США пісня «Freedom» («Свобода». —  Ред.) американської співачки Beyonce і репера Кендріка Ламара.

Раніше віцепрезидентка США висловлювала занепокоєння з приводу ризиків для національної безпеки від присутності материнської компанії TikTok Bytedance, але також зауважувала, що адміністрація чинного президента Джозефа Байдена не має прямого наміру заборонити тікток.

Нагадаємо, 21 липня Джо Байден повідомив у своєму офіційному акаунті в мережі Х про те, що він відмовився від участі у виборах. А також закликав демократів підтримати кандидатуру віцепрезидентки Камали Гарріс і висунути її кандидаткою на посаду президента.

Сама Гарріс заявила, що збирається домогтися офіційного висування від Демократичної партії. 

На думку багатьох експертів, Байден програв перші дебати своєму супернику, кандидату від Республіканської партії Дональду Трампу. Після теледебатів почалися розмови про те, чи може Демократична партія висунути іншого кандидата на пост президента.

Зокрема, редколегія The New York Times закликала Байдена зійти з президентських перегонів. Однак і представники демократів, і сам Байден публічно заявляли, що він не має такого наміру. 

Остаточно кандидатів висувають на Національному з’їзді партії, який відбудеться в серпні.

Читайте також: Тікток поширює пропаганду, але допомагає українцям на ТОТ

Фото: віцепрезидентка США Камала Гарріс / Getty Images

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду