Інстаграм дозволив комбінувати треки до відео Reels

Інстаграм дозволив комбінувати треки до відео Reels

13:53,
18 Липня 2024
595

Інстаграм дозволив комбінувати треки до відео Reels

13:53,
18 Липня 2024
595
Інстаграм дозволив комбінувати треки до відео Reels
Інстаграм дозволив комбінувати треки до відео Reels
Створюючи аудіосупровід до свого відео, можна використати 20 аудіозаписів.

В інстаграмі реалізували новацію для функції показу коротких відео Reels: користувачі можуть додати до 20 різних треків в одне відео. Про це повідомило TechCrunch.

Відтепер авторам контенту для створення міксів до свого відеоконтенту не потрібно шукати зовнішній редактор, це можна робити прямо у застосунку. Для цього треба у редакторі Reels натиснути кнопку «Додати до міксу». Далі аудіодоріжки можна редагувати, вирізаючи лише потрібну частину.

Запуск багатодоріжкового аудіо в Reels також дає творцям можливістю візуально балансувати аудіо з іншими елементами: текстом, наклейками та кліпами.

На початку липня керівник інстаграму Адам Моссері заявив, що платформа не буде пріоритезувати довші відео на противагу коротким.

«Виявляється, відео з довгими формами є менш симбіотичним. Якщо ви дивитесь 10- або 20-хвилинне відео, ви бачите менше контенту від друзів, ви менше спілкуєтесь зі своїми друзями, і ви насправді рідше надсилаєте це відео другові, — повідомив Моссері. — Ми не збираємося йти за цим (тренд довгих відео у соцмережах. — Ред.). Reels це частина нашої основної ідентичності для з'єднання людей з друзями, і ми не хочемо підірвати це, йдучи за відео з довгою формою».

Фото: інстаграм / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду