У вотсапі до групових дзвінків можна запросити до 32 учасників

У вотсапі до групових дзвінків можна запросити до 32 учасників

17:45,
14 Червня 2024
1131

У вотсапі до групових дзвінків можна запросити до 32 учасників

17:45,
14 Червня 2024
1131
У вотсапі до групових дзвінків можна запросити до 32 учасників
У вотсапі до групових дзвінків можна запросити до 32 учасників
Застосунок покращив можливості для відеодзвінків.

У месенджері «Вотсап», який належить компанії Meta, покращили можливості для здійснення відеодзвінків. Ідеться про можливість «ділитися» екраном під час розмови, збільшення кількості учасників відеодзвінків та підсвічування спікера, повідомило видання Engadget.

Можливість «ділитися» екраном є корисною для спільного перегляду відео або обміну контентом, яким непросто поділитися, а також для швидкого усунення несправностей на пристроях співрозмовників.

Максимальну кількість учасників відеодзвінків збільшили з восьми до 32 осіб.

Підсвічування спікера — ще одна новація у вотсапі. Під час групового дзвінка його ініціатор з’являється першим у переліку учасників, його зображення підсвічується для легкої ідентифікації.

Нагадаємо, у травні вийшло оновлення месенджера «Вотсап» для операційної системи Windows 10 та 11, у якому є три значні покращення: адаптивний інтерфейс, можливість одночасно відкривати кілька чатів в окремих вікнах, а також нове «гамбургер-меню», яке відображає статуси контактів і чатів користувача.

Фото: оновлений застосунок «Вотсап» / Meta

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПЕНСІОНЕРИ
21:08 / 14.06.2024
сYчий Клоун зеленський трикратно краде наші мізерні пенсії незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і дає щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивцю по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів має гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленсикий ПОДОХ РАЗОМ З хряком порощенком НА НАРАХ У ПАРАШІ зазлочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду