Twitter офіційно змінив домен на x.com

Twitter офіційно змінив домен на x.com

23:53,
17 Травня 2024
1923

Twitter офіційно змінив домен на x.com

23:53,
17 Травня 2024
1923
Twitter офіційно змінив домен на x.com
Twitter офіційно змінив домен на x.com
Автори:
При вході в соцмережу X у нижній частині сторінки повідомляється, що налаштування конфіденційності та захисту даних користувачів залишаються незмінними.

Соцмережа, раніше відома як Twitter, офіційно змінила доменне ім’я. Відтепер при введенні twitter.com у браузері користувачі перенаправлятимуться на домен x.com. Про це повідомляє The Verge. 

У нижній частині сторінки входу в X тепер також з'являється повідомлення: «Ми повідомляємо вам, що змінюємо нашу URL-адресу, але ваші налаштування конфіденційності та захисту даних залишаються незмінними». 

Зміна домену стала одним з найнезручніших аспектів рішення Ілона Маска з ребрендингу компанії, зазначає The Verge. Хоча багато аспектів X уже давно перейшли на новий брендинг, включно з офіційним обліковим записом, мобільними програмами та підписками «X Premium», URL-адреси платформи залишалися на домені twitter.com відтоді, як Маск офіційно ініціював перехід на Х. 

«Маск має довгу історію використання URL-адреси x.com: у 1999 році він запустив бізнес під цією назвою, який зрештою злився з тим, що згодом стало PayPal. Маск припускає, що ця сучасна версія компанії стане “вседодатком” на кшталт WeChat», — пише The Verge.

Раніше ми повідомляли, що Центр протидії дезінформації спільно з Кібердепартаментом СБУ оприлюднили для громадськості перелік ворожих акаунтів у соціальній мережі Х. Список складено, щоб допомогти користувачам соцмережі Х уникати акаунтів, які є інструментом поширення ворожої дезінформації та маніпуляцій, зазначено в повідомленні.

У переліку — 66 акаунтів, серед них — російські пропагандисти та російські пропагандистські медіа.

Фото: Getty Images 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду