Соцмережа Дональда Трампа зазнає мільйонних збитків

Соцмережа Дональда Трампа зазнає мільйонних збитків

10:20,
15 Листопада 2023
1015

Соцмережа Дональда Трампа зазнає мільйонних збитків

10:20,
15 Листопада 2023
1015
Соцмережа Дональда Трампа зазнає мільйонних збитків
Соцмережа Дональда Трампа зазнає мільйонних збитків
У першій половині цього року соцмережа зазнала збитків у 23 мільйони доларів, а чистий обсяг продажів склав 2,3 мільйона доларів.

Соціальна медіаплатформа колишнього президента США Дональда Трампа Truth Social, запущена на початку 2022 року, зазнала у першій половині 2023 року збитків у 23 мільйони доларів, чисті продажі склали 2,3 мільйона доларів. Про це свідчить звіт компанії Digital World Acquisition Corp., яка готується до злиття з бізнесом Трампа, повідомило CBSNews.

Згідно зі звітом, у 2022 році Truth Social повідомила про операційний збиток у розмірі 23,3 мільйона доларів, хоча зафіксувала чистий прибуток у 50,5 мільйона доларів після зміни вартості, пов’язаної з її конвертованими банкнотами. При цьому чистий обсяг продажів склав лише 1,4 мільйона доларів. У першій половині цього року соцмережа зазнала збитків у 23 мільйони доларів, а чистий обсяг продажів склав 2,3 мільйона доларів.

«Фінансова картина, яка випливає з декларації, зображує компанію, яка стикається зі зростанням збитків в умовах зростання, проте мізерного, продажів. Trump Media повідомила про дохід у розмірі 2,3 мільйона доларів за перше півріччя 2023 року», — повідомило CBSNews.

Аудиторська фірма Trump Media & Technology Group (TMTG) зазначила, що фінансовий стан викликає значні сумніви щодо її здатності продовжувати свою діяльність.

«TMTG вважає, що може бути складно залучити додаткові кошти через традиційні джерела фінансування за відсутності істотного прогресу на шляху завершення злиття з Digital World», — йдеться у звіті TMTG.

Нагадаємо, 45-й президент США Дональд Трамп оголосив про запуск соціальної медіаплатформи Truth Social у жовтні 2021 року. Це сталося після обмежень і блокувань сторінок Трампа у твітері та фейсбуку. Через кілька днів після цього анонсу хакери зламали соцмережу, яку планували до повного запуску в першому кварталі 2022 року. Доступ Трампа до твітеру було розблоковано в листопаді 2022 року, майже через два роки після блокування.

На фото — соцмережа Truth Social

Фото: thedrum.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду