Користувачі «Одноклассников» щоденно переглядають 50 млн відео

00:00,
9 Серпня 2013
1398

Користувачі «Одноклассников» щоденно переглядають 50 млн відео

00:00,
9 Серпня 2013
1398
Користувачі «Одноклассников» щоденно переглядають 50 млн відео
Розробники «Одноклассников» представили в Mail.Ru Group Blog інфографіку «Одна відеодоба в «Одноклассниках».

Крім того, що «Одноклассники» це соціальна мережа, це ще й масштабна розважальна платформа, відзначають розробники проекту. За даними компанії, однією з найбільш улюблених розваг користувачів «ОК» є перегляд відеороликів, переважну більшість яких знімають вони самі.

Щоденно сервісом «Відео» користуються більше 8 млн унікальних користувачів, котрі переглядають більше 50 млн відео.

«З особливою любов’ю, – розповідає керівник ведеосервісів «Одноклассников» Марина Краснова, –  користувачі «Одноклассников» ставляться до коротких відео тривалістю до 5 хвилин. Перегляд таких відео – це 88% щоденних переглядів». Краснова також відзначає, що до ТОП-5 найбільш популярних категорій відео в «Одноклассниках» входять гумор, діти, тварини, автомобілі та ігри, що, на її думку, відображає зацікавлення пострадянської інтернет-аудиторії.

Автором «Одноклассников» є російський веб-розробник Альберт Попков. Запуск соціальної мережі відбувся в 2006 році.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Tech Onliner.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду