Як світ відкрив для себе Зеленського і офігів. Добірка мемів

Як світ відкрив для себе Зеленського і офігів. Добірка мемів

09:40,
2 Березня 2022
15195

Як світ відкрив для себе Зеленського і офігів. Добірка мемів

09:40,
2 Березня 2022
15195
Як світ відкрив для себе Зеленського і офігів. Добірка мемів
Як світ відкрив для себе Зеленського і офігів. Добірка мемів
Виявляється, багато хто у світі не знав, хто в Україні президент.

Цього тижня трапилося багато дивовижних подій. Збройні сили зупинили та помножили на нуль бліцкриг російської армії. Європарламент рекомендував зробити Україну кандидатом у члени Європейського Союзу. Світ раптом зафанатів від Володимира Зеленського.

Якщо зі зрозумілих причин ви останнім часом не сиділи в англомовному твітері, тіктоку чи на Reddit, то пропустили ціле явище. Персональна ситуація Зеленського розвивалася так: іноземці дізналися про українського президента; побачили, що він тримає удар і дає відсіч у війні з Росією; дізналися, ким він був раніше; піддалися шарму його «нової щирості». А підпалила цю суміш відмова головнокомандувача евакуюватися. На Amazon буквально продаються футболки з його цитатою «I need ammunition, not a ride» — «Мені потрібна зброя, а не евакуація».

Багато з речей у цій підбірці здаватимуться вам неймовірними, але це все реальні дописи.

«Ти можеш бути керівником великої країни. Ти можеш мати політичний вплив. У тебе може бути могутня армія. Але тебе ніколи не будуть поважати так, як цього чоловіка».

 

«Речі, які видно з космосу. Яйця Володимира Зеленського»

 

«Він грав президента на телебачені. Потім його обрали президентом. А зараз він поводить себе як президент, якого грає Гаррісон Форд»

Американський комік Джон Стюарт разом із колегами обговорює Володимира Зеленського. Наприклад, він уявляє популярний формат круглого столу, під час якого коміки діляться життєвими історіями. У когось була важка аудиторія. У когось ще щось. І тут слово бере Зеленський: «Якось на мене напала третя найбільша армія у світі».

 

 

«Росіяни: Ми оточили вас, здавайтеся, пане президент!»

 

Тематична спільнота велосипедистів теж задоволена Зеленським

 

«Робити вигляд, що ти патріот. Бути патріотом»

 

«П’ять років тому Зеленським грав пенісом на роялі на національному телебаченні. Зараз його вважають одним із кращих воєнних лідерів сучасності. Поговоріть про особисте зростання»

 

«Путін та його міністр оборони. Зеленський та його міністр оборони»

 

Пророче відео

 

Найпопулярніший коментар під однією з промов Зеленського цього тижня. «Він заклав стандарт лідерства. І мені дуже важко вимагати меншого від лідерів моєї країни».

 

«Зеленський із родиною. Цей чоловік знає, за що бореться».

 

«Чим більше я дізнаюся про Зеленського, тим більше я його поважаю».

«Аналогічно. Думаю, ми маємо підвищити його до лідера вільного світу. Я б точно проголосував»

 

Люди дізналися, що Зеленський озвучував в українському дубляжі мемного на заході ведмедика Паддінгтона. Контраст посилюється через миролюбність персонажа.

Напис на картинці: «Мені потрібна зброя, а не евакуація».

 

«З Путіна абсолютно знущається людина, яка танцювала в шкіряних штанах та на підборах. Легенда».

 

«Боже мій… Що важливіше, він переміг в українській версії “Танців із зірками” у 2006 році. Як тепер якийсь чоловік у світі може бути достатньо хорошим?»

 

«Не розумію, як Росія планує засилати в Україну свої літаки так, щоб не потрапити в гравітаційний колодязь яєць Зеленського галактичного розміру?»

 

«Я хочу свого папочку».

Кожна жінка зараз: «Я теж хочу твого папочку».

 

 «Коли бачу, як Зеленський розмовляє англійською»

 

 «Так, бро, я натурал. Але цей чувак…»

 

Нагадаємо, що в Україні 91% опитаних групою «Рейтинг» підтримує дії президента Зеленського.

 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду