Telegram запустив функцію групових відеодзвінків

Telegram запустив функцію групових відеодзвінків

17:50,
25 Червня 2021
2597

Telegram запустив функцію групових відеодзвінків

17:50,
25 Червня 2021
2597
Telegram запустив функцію групових відеодзвінків
Telegram запустив функцію групових відеодзвінків
Автори:
Її анонсували ще в квітні.

Месенджер Telegram запустив функцію групових відеодзвінків, про що повідомив в офіційному блозі.

Так, після оновлення додатку з’явилася можливість вмикати камеру та демонструвати екран у голосових чатах груп. Це можливо як на смартфонах, так і на планшетах, ноутбуках та комп’ютерах. Це дає можливість проводити в месенджері дистанційне навчання, ділові зустрічі або просто збиратися компанією.

Щоб перетворити голосовий чат на відеодзвінок, достатньо натиснути кнопку камери поряд з кнопкою мікрофона.

Натисканням на будь-яке відео його можна розгорнути на повний екран. Також можна увімкнути на весь екран відео одного зі співрозмовників, яке залишиться на екрані навіть тоді, коли говоритиме хтось інший.

Почати голосовий чат у групі може будь-який її адміністратор. Для цього потрібно зайти в профіль групи та вибрати потрібну опцію з меню ⋮. На iOS кнопка голосового чату знаходиться під фотографією групи.

Функціями відеовиклику одночасно зможуть скористатися до 30 людей, невдовзі ліміт планують збільшити.

Також під час відеорозмови можна демонструвати свій екран.

На комп’ютері голосовий чат відкривається в окремому вікні, тож можна одночасно писати в месенджер та розмовляти. При демонстрації екрана можна показувати не цілий екран, а лише конкретну програму.

Раніше повідомлялось, що Telegram впроваджує для користувачів функцію продажу товарів і послуг не тільки за допомогою ботів, як це працювало раніше, але і в каналах та групах.

Фото: telegram.org

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду